Blue1 jatkaa panostusta Skandinavian reitteihin - Helsingin ja Oulun välinen reitti lopetetaan

Blue1_planesBlue1 -lentoyhtiö jatkaa panostusta Suomen ja Skandinavian väliseen liikenteeseen ja lisää lentojen määrää Suomesta Tukholmaan ja Kööpenhaminaan. Tämän myötä liikennöinti Helsinki-Oulu –kotimaan reitillä päättyy 1. lokakuuta 2012. Blue 1 on lentänyt väliä vuodesta 2004.

Blue1 vahvistaa Skandinavian reittiverkostoaan 1. lokakuuta alkaen lisäämällä uusia vuoroja Suomesta Tukholmaan ja Kööpenhaminaan. Oulu-Tukholma –reitille avautuu uusi aamuvuoro Oulusta Tukholmaan, Helsinki-Tukholma –reitille lisätään kaksi uutta yhteyttä, iltapäivään ja iltaan ja Helsinki-Kööpenhamina –reittiä vahvistetaan uudella iltapäivään ajoittuvalla lennolla.

Osana kapasiteettimuutoksia Blue1:n liikennöinti Helsinki-Oulu –kotimaan reitillä päättyy lokakuun alussa. Blue1 jatkaa liikennöintiä Oulusta Tukholmaan ja Kööpenhaminaan.

Blue1 on reittiverkoston uudistuksensa mukaisesti vuoden 2012 aikana siirtänyt liikenteensä painopisteen Suomen ja Skandinavian välille ja avannut uusia, suoria lentoreittejä eri puolilta Suomea Tukholmaan ja Kööpenhaminaan, täydentämään SAS:n ja Star Alliancen reittiverkostoja.

Uusia reittejä Kööpenhaminaan on avattu Oulusta, Vaasasta ja Lappeenrannasta, Tukholmaan Porista, Kokkolasta ja Oulusta. Myöhemmin tänä vuonna avataan reitit Kööpenhamina-Kittilä, Kööpenhamina-Ivalo sekä Helsinki-Åre/Östersund. Uusien reittien myötä Blue1 lentää Kööpenhaminaan kahdeksalta paikkakunnalta Suomesta ja Tukholmaan seitsemältä.