BRA ja Finnair avaavat reitin Malmöstä Helsinki-Vantaalle - jatkoyhteydet Aasiaan ja Eurooppaan

SE-DSO_020716Braathens Regional Airlines (BRA) ja Finnair avaavat reitin Malmöstä Helsinki-Vantaalle. Kuudesti viikossa lennettävän reitin avauslento on 16. huhtikuuta 2018. Reittiavauksella yhdistetään eteläisen Ruotsin Skånen alue Finnairin laajaan Aasian-verkostoon.

BRA lentää reittiä 112-paikkaisella Avro RJ -koneella. Reittiä lennetään 16. huhtikuuta alkaen kuudesti viikossa ja lentoja on arkipäivisin ja sunnuntaisin. Reittiä lennetään codeshare-yhteistyössä Finnairin kanssa.

Lentoaika on noin 1 tunti 45 minuuttia. Lento lähtee Malmöstä kello 11.45 ja palulento lähtee Helsinki-Vantaalta kello 15.30. Reittiavaus mahdollistaa skånelaisille pääsyn Finnairin laajan 18 kohteen Aasian-verkostoon sekä sataan kohteeseen Euroopassa suoraan Malmöstä.

"Uusi yhteys Malmöstä Helsinkiin on nopein ja helpoin reitti Skånesta Aasiaan. Se avaa mahdollisuuksia sekä liikematkustukseen, että turismille", kommentoi BRA:n Malmön alueesta vastaava johtaja Pernilla Lyberg.

"Yhteistyömme BRA:n kanssa tarjoaa entistä enemmän paikallisia yhteyksiä Aasiaan ja Eurooppaan sekä liike- ja vapaa-ajanmatkustajille. Kyseessä on toinen merkittävä investointi Ruotsiin ja näemme Juutinrauman ympäristön erittäin tärkeänä alueena", sanoi Finnairin Skandinavian alueen johtaja Robert Lönnblad.

Finnair aloitti codeshare-yhteistyön BRA:n kanssa toukokuussa 2016. BRA alkoi myös tammikuussa 2018 lentämään Finnairille Brommasta Helsinkiin. Yhtiö on lentänyt Finnairille myös Uumaja-Helsinki -reitillä.

Braathens Regional Airlines kuljettaa vuosittain noin 2,2 miljoonaa matkustajajaa. Saman BRA-brändin alla lentävät myös Malmö Aviation ja Sverigeflyg.

Lue myös: