Finnair ja Pihlajalinna yhteistyöhön - edullisempia Covid-19 -testejä Finnairin asiakkaille

koronatesti_1Finnair aloittaa yhteistyön Pihlajalinnan kanssa ja tarjoaa asiakkailleen helpon ja nopean pääsyn koronavirustestiin ennen lentomatkaa. Finnair on haastanut muita toimijoita hintakisaan omilla testeillään ja nyt matkailua helpotetaan myös uudella yhteistyöllä. 

Uuden Pihlajalinna-yhteistyön myötä Finnairin asiakkaat saavat RT-PCR-testin 93 euron hintaan ja pika-antigeenitestin 80 euron hintaan. Palvelu on saatavilla 3.11.2021 alkaen Pihlajalinnan valtakunnallisessa toimipisteverkostossa.

Testin voi tästä päivästä alkaen varata Pihlajalinnan verkkosivuilta osoitteessa www.pihlajalinna.fi/finnair. Testin tuloksen ja englanninkielisen todistuksen saa digitaalisesti 24 tunnin sisällä, ja testitulos siirtyy myös Omakantaan. Edullinen testi on saatavilla kaikille asiakkaille, joilla on varattuna Finnairin lento.

“On hienoa, että voimme yhteistyön myötä sujuvoittaa asiakkaidemme matkantekoa tarjoamalla edullista testausvaihtoehtoa eri puolilla Suomea. Negatiivinen koronatestitodistus on yhä maahantulon edellytyksenä useissa maissa, erityisesti jos ei ole täysin rokotettu,” sanoo Finnairin turvallisuusjohtaja Kaarlo Karvonen.

“Pihlajalinna haluaa omalta osaltaan olla avaamassa yhteiskuntaa ja helpottamassa lentomatkustusta. Olemme iloisia tästä yhteistyöstä Finnairin kanssa, ja tarjoamme valtakunnallisen toimipisteverkostomme matkustajien käyttöön,” toteaa Pihlajalinnan julkisten palveluiden myyntijohtaja Antti Hulkkonen.

Eri maiden maahantulovaatimukset voi tarkistaa Finnairin sivuilla olevasta matkustusrajoituskartasta tai maiden viranomaisten nettisivuilta.

Finnair jatkaa myös PCR- ja pika-antigeenitestauksen tarjoamista Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitsevassa omassa toimipisteessään.

Lue myös: