Finnair lisää lentoja Aasiaan kesälle 2023 - aloittaa Osakan, lisävuoroja Tokioon, Hongkongiin ja Delhiin

FIN_A350_mirrorFinnair lisää lentoja Helsingin ja keskeisten Aasian kohteiden välillä kesäkaudelle 2023. Finnair aloittaa lennot Osakaan yli vuoden tauon jälkeen kolmella viikkovuorolla ja lisää lentovuoroja Tokion Naritan lentoasemalle, Hongkongiin ja Delhiin.  

Maaliskuun lopulla alkavalla kesäkaudella 2023 Finnair lentää Tokion Naritaan neljä kertaa viikossa päivittäisten Tokion Hanedan lentojensa lisäksi.

Helsinki–Osaka-reittiä liikennöidään keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin sekä Osaka–Helsinki-reittiä maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin 26. maaliskuuta alkaen.

Helsinki–Tokio Narita -lennot lennetään maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin ja Tokio Narita–Helsinki tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin 27. maaliskuuta alkaen.

Hongkongiin ja Intian Delhiin Finnair lentää päivittäin kesäkaudella. 

"Olemme iloisia voidessamme vastata kasvavaan Aasian kysyntään. Lennämme Suomen ja Japanin välillä yhteensä 14 viikkovuoroa kesällä 2023 sekä päivittäin Hongkongiin ja Delhiin", sanoi Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

"Helsinki-Vantaan lentoaseman uudistettu terminaali tarjoaa lisää tilaa ja sujuvan kokemuksen niin Suomesta lähteville asiakkaillemme kuin Euroopan ja Aasian välillä matkustaville asiakkaillemme", jatkoi Orvér.

Lentojen aikataulut yhdistyvät sujuvasti Finnairin kattavaan Euroopan reittiverkostoon.

Japanin reitit liikennöidään codeshare-lentoina Finnairin pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden Japan Airlinesin ja British Airwaysin kanssa, mikä tarjoaa enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta Euroopan ja Japanin välillä matkustaville asiakkaille.