Finnair-lisälentoja Bangkokiin, Hongkongiin ja Singaporeen, paremmat Krab ja Phuket -aikataulut

A350_x3_A330Finnair jatkaa verkostonsa kasvattamista ja aloittaa talvikaudella 2017 lisäämällä vuoroja useille suosituille Aasian reiteilleen Bangkokiin ja Hongkongiin. Krabi ja Phuket saavat aiempaa paremmat aikataulut.

Finnair lisää myös kapasiteettia Bangkokin-reitille ja lentää talvikaudella 2017 Bangkokiin 16 kertaa viikossa. Aikatauluja muutetaan niin, että yksi lento päivässä lennetään myöhemmin illalla, mikä tuo matkustajille lisää vaihtoehtoja järjestää matka-aikataulunsa. 

Krabin ja Phuketin reittilentojen aikatauluja muutetaan niin, että yhteydet Baltian maihin ja Skandinaviaan ovat entistä paremmat näiltä lennoilta.  

Finnair lisää lentoja myös Singaporen ja Hongkongin reiteilleen. Finnair lentää talvikaudella 2017 Singaporeen päivittäin. Hongkongiin yhtiö lisää kolme viikkovuoroa ja lentää siis talvella 10 kertaa viikossa Hongkongiin.  

“Saamme tänä vuonna neljä uutta Airbus A350-konetta ja jatkamme nyt kasvustrategiamme toteuttamista,” sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

“Suomalaisille matkustajille tarjoamme uusia kiinnostavia kohteita ja entistäkin tiheämmät yhteydet suosittuihin Aasian-kohteisiimme.”