Finnair supistaa lentojensa tarjoilun minimiin - myös loput Helsinki-Vantaan lounget suljetaan

A350_matkustamo_tarjoiluaFinnair tekee koronavirustilanteen seurauksena lisää muutoksia lennonaikaiseen palveluun kaikilla reiteillään. Toimilla vähennetään suoraa kontaktia asiakkaiden ja matkustamohenkilökunnan välillä. Myös Helsinki-Vantaan loputkin Finnair-lounget suljetaan.

Finnair kertoi jo aiemmin vähentävänsä tarjoilua lennoillaan koronaviruksen seurauksena, mutta nyt jäljellä olevien lentojen osalta tarjoilu supistetaan luokasta ja kohteesta riippuen minimiin tai sitä ei ole luvassa lainkaan.

Tax free -myynti ja ennakkotilausmahdollisuus poistuvat kaikilta lennoilta.

Finnair lounget suljetaan ja lentoasemapalvelut minimissä

Finnair muutoksia myös Helsinki-Vantaan lentoaseman palveluissa vähentääkseen suoraa kontaktia asiakkaiden ja henkilökunnan välillä. Näin varmistetaan asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden ja hyvinvoinnin koronavirusepidemian aikana.

Finnair pyytää näyttämään matkustusasiakirjasi lähtöselvitysvirkailijalle ojentamatta niitä hänelle. Henkilökunta avustaa sinua itsepalveluautomattien käytössä koskematta kosketusnäyttöihin. Itsepalveluautomaatista saatu matkatavaralipuke tulee kiinnittää laukkuun itse.

 Lisäksi fast track -palvelu Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja Finnair Plus Platinum Lumo -jäsenten kuljetuspalvelu keskeytetään 1.4.2020 alkaen.

 Finnair sulkee myös lounge-tilansa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Finnair Platinum Wing lentoaseman non-Schengen puolella sulkeutuu 18.3. alkaen toistaiseksi. Finnair Business Lounge non-Schengen-alueella sekä Finnair Lounge Schengen-alueella sulkevat ovensa 20.3. alkaen.

 Muutokset ruoka- ja juomatarjoilussa reiteittäin

Pohjoismaat, Baltia, Puola, Venäjä ja Innsbruck

  • Businessluokassa tarjoamme vesipullon.
  • Economyluokassa ei ole lainkaan tarjoilua toistaiseksi, tarjoilemme vettä pyynnöstä.


Saksa, Ranska, Italia, Iso-Britannia, Espanja, Sveitsi, Unkari ja Tshekki

  • Businessluokassa tarjoamme vesipullon ja voileivän.
  • Economyluokassa tarjoamme sinulle vesipullon ja keksin.
  • Emme valitettavasti voi toimittaa ennakkoon tilattuja aterioita lennoille. Voit hakea tällä lomakkeella hyvitystä ateriasta, jota emme voineet toimittaa sinulle.

 

Kanariansaaret, Funchal, Dubai, Hurghada ja Alanya

  • Businessluokassa tarjoamme vesipullon ja voileivän.
  • Economyluokassa tarjoamme vesipullon ja voileivän.
  • Emme valitettavasti voi toimittaa ennakkoon tilattuja aterioita lennoille. Voit hakea tällä lomakkeella hyvitystä ateriasta, jota emme voineet toimittaa sinulle.

 

Mannertenväliset lennot

  • Businessluokassa on tavallista suppeampi ruoka- ja juomatarjoilu.
  • Economyluokassa on tavallista suppeampi ruoka- ja juomatarjoilu.

 
Lue myös: