Finnairin ja JAL:n yhteistyö laajenee

Finnair_JALFinnairin oneworld-yhteistyökumppani Japan Airlines (JAL) alkaa lentää Tokiosta Helsinkiin neljä kertaa viikossa maaliskuussa 2013. Finnair on tehnyt codeshare-yhteistyötä JAL:n kanssa jo useita vuosia ja myös uudesta lennosta tulee yhteistyölento. JAL suunnittelee aikatauluttavansa lennon yhteensopivaksi Finnairin iltapäivällä Helsinki-Vantaalta lähtevien lentojen kanssa, jotta sillä olisi optimaaliset yhteydet Finnairin Euroopan syöttöyhteyksiin.


  Nykyisen yhteistyön puitteissa Finnairin lentonumero on neljällä JAL:n jatkokohteen lennolla Japanissa (Haneda, Fukuoka, Sapporo ja Okinawa). JAL:lla on vastaavasti oma lentonumeronsa kaikilla Finnairin lennoilla Helsingin ja Japanin välillä (Tokio, Osaka ja Nagoya) sekä 11:llä Finnairin operoimalla jatkokohdelennolla Euroopassa. 

"Toivotamme JAL:n lämpimästi tervetulleeksi Suomeen.  Olemme iloisia pystyessämme laajentamaan hyvin toimivaa yhteistyötämme ja vahvistamaan Aasian strategiaamme entisestään," Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen sanoo.