Flynonstop vastaanotti E190-koneen

Flynonstop_E190_1Flynonstop on vastaanottanut Embraer E190 -koneen São José dos Camposissa Brasiliassa. Kone on vuokrattu kolmannelle osapuolelle lento-operaatioita varten. Flynonstopin on määrä aloittaa lennot Norjan Kristiansandista huhtikuussa.

Embraer on vuokrattu CIT Aerospacelta, joka on yksi maailman johtavista lentokoneiden leasingyhtiöistä. Flynonstopin operaatioiden on edelleen lokakuussa 2012 annetun ilmoituksen mukaisesti alkaa 25. huhtikuuta 2013.

"Olemme erittäin innoissamme liikenteen aloittamisesta E190-koneella, joka antaa meille mahdollisuuden tarjota suoria reittejä ekotehokkaalla tavalla. Samalla matkustajat pääsevät nauttimaan korkeatasoisesta mukavuudesta", iloitsi Flynonstopin toimitusjohtaja Daniel Lundberg.

Konetta Flynonstopille operoi hollantilainen Denim Air, joka tarjoaa joustavia lentopalveluita alueellisille lentoyhtiöille. Denim Air on perustettu vuonna 1996 mutta vuoden 2010 laman vaikutusten myötä sen nimi on nykyisin Denim Air ACMI.

Flynonstopin E190-kone on varustettu satapaikkaisella yhden luokan matkustamolla. Yhtiö aikoo operoida koneella Kristiansandista suuriin Euroopan kaupunkeihin. Suunnitelmissa on jopa 20 viikottaista vuoroa Kristiansandista Eurooppaan.

Suoria lentoja tarjotaan Kristiansandin Kjevikistä Keski- ja Etelä-Eurooppaan. Kohteina ovat Barcelona, Berliini, Dubrovnik, Lontoo, Nizza, Palma, Pariisi ja Parma.

Vuonna 2011 perustettu Flynonstop on ensimmäinen norjalaisoperaattori, jolla on laivastossaan Embraer-kone. Yhtiön ainoan koneen myötä sen laivasto on Skandinavian uusin.

Lue myös: