Helsinki-Vantaan lentoasemalle avataan maanantaina parturiliike, josta ei voi varata aikaa

M_room_helsinkivantaaHelsinki-Vantaan ennen turvatarkastusta sijaitsevat palvelut monipuolistuvat maanantaina 16. toukokuuta, kun M Room -ketju avaa parturiliikkeen Saapuvat 2A -aulaan kakkosterminaalissa. Parturi tulee Ritchie's Gourmet Hot Dogsin ja Vantaan apteekin välissä jonkin aikaa tyhjänä olleeseen tilaan.

M Room on noin viidenkymmenen parturiliikkeen suomalainen franchising-ketju. Se tarjoaa palveluitaan vain miehille ja aina ilman ajanvarausta. Ketjun hinta pesulle ja leikkaukselle on 30 euroa.

Erikoisuutena ovat M Room -jäsenyydet, joilla saa hiustenleikkuut vuoden aikana niin usein kuin haluaa. Eri tasoiset jäsenkortit (silver, gold ja platinum) takaavat myös mahdollisen jonon ohittamisen. Edullisin eli silver maksaa 350 euroa vuosi.

Parturin avautumisen myötä Saapuvat 2A -aulan remontti alkaa olla valmis. Viimeisimpänä uudistuksena Moi! Helsinki -ravintola avautui helmikuussa. Vielä remontissa on Alepan vieressä sijaitseva pieni valuutanvaihtopiste.

Saapuvat 2A -aulan uudistus vietiin läpi vaihteittain. Siihen kuului mm. välikaton rakentaminen rullaportaiden vieressä olleeseen avoimeen tilaan. Siten saatiin yläkerran lähtöaulaan lisäpinta-alaa lähtöselvitysautomaateille. Paikalla sijainneet suuret puuveistokset siirrettiin muualle (katso tarkemmin alla olevista linkeistä).

Aulassa on aiemmmin mainittujen liikkeiden ohella uuteen paikkaan siirtynyt apteekki, R-kioski, Bistrot-ravintola, Starbucks-kahvila sekä Burger King -hampurilaispaikka. Lisäksi alueella on valuutanvaihto- ja taksipisteet sekä turistineuvonta. Alko yritti aikansa aulassa, mutta sulki lopulta ovensa kannattamattomana. T.T.

Lue myös aiempia Lentoposti.fi -juttuja aiheesta: