Ihmis- ja autoketju suojaa Malmin lentoaseman kiitoteitä FHRA:n Cruising Pre-partyissa 3.9.

FHRA_MalmillaFinnish Hot Rod Association ry:n (FHRA) syksyn viimeistä Cruising Pre-party -tapahtumaa vietetään Malmin lentoasemalla perjantaina 3. syyskuuta. Malmin lentoaseman puolustajat järjestävät tapahtuman yhteydessä mielenilmaisun, jossa suojataan lentokentän kiitoteitä symbolisesti ihmis- ja autoketjuin.

FHRA:n syksyn viimeinen Cruising Pre-party alkaa Malmin lentoasemalla perjantaina 3. syyskuuta 2021 kello 17.00. Upeita autoja lentoasemalle kokoava tapahtuma on yleisölle ilmainen.

Malmin lentoaseman ystävät ry on puolestaan kutsunut tapahtuman aikaan ihmisiä kokoon mielenilmaisuun Malmin lentokentän säilyttämisen puolesta. Mielenilmaisu on tarkoitus tapahtua kello 17.00-18.00 välillä, jolloin ajatuksena on muodostaa edes symbolinen ihmis- ja autoketju suojaamaan kiitoteitä.

FHRA pyytää vieraitaan pitämään paikat siistinä yhdistykselle rakkaalla Malmin lentokentällä. Myös ns. burnoutit on lentokenttäalueella kielletty.

Tapahtuma-alueelle ei ole suunniteltu yleisöpysäköintiä ja FHRA pyytääkin jättämään ajoneuvot aitojen ulkopuolelle ellei ole liikkeellä harrasteajoneuvolla.