Ilmavoimat 100 -lentonäytöksen lipunmyynti ja verkkosivut avautuivat

ilmav_100_lentonaytos_logoIlmavoimien 100-vuotisjuhlalentonäytöksen lippujen ennakkomyynti ja tapahtuman verkkosivut on avattu. Suomen Ilmailuliitto järjestää Ilmavoimat 100 vuotta -juhlalentonäytöksen 16.–17. kesäkuuta Jyväskylän lentoasemalla Tikkakoskella.

Vuonna 1918 perustetun Suomen Ilmavoiminen juhlavuoden huipentumaman järjestettävässä lentonäytöksessä esiintyy järjestäjän mukaan koneita Ilmavoimien historian ajalta. Tarkemmin ohjelmaa on määrä julkistaa kevään aikana.

KAS_HN_soihduttaaLentonäytökseen odotetaan vahvaa näkyvyyttä myös Ilmavoimien HX-hävittäjähankkeen osallistujatahoilta. Mukana hävittäjähankinnassa ovat Boeing F/A-18 Super Hornet, Lockheed Martin F-35 Lightning II, Dassault Rafale, Saab JAS 39E Gripen ja Eurofighter Typhoon.

Suomen Ilmailuliiton järjestelyvastuulla oleva Ilmavoimat 100 -lentonäytös järjestetään Jyväskylän lentoasemalla 16.–17. kesäkuuta 2018. Lento-ohjelman lisäksi tapahtumaan on luvassa laaja maanäyttely. Lentonäytös järjestetään  yhteistyössä Keski-Suomen Ilmailijoiden kanssa.

Tapahtuman lipunmyynti on avautunut ja ennakkoon lippuja voi ostaa Ticketmaster-palvelusta. Aikuisten lippu maksaa yhdelle päivällä 28 euroa ja nuorisolippu 10-17-vuotiaille maksaa 17,5 euroa. Kahden päivän lippujen hinnat ovat vastaavasti 38 euroa ja 22,5 euroa. Edellisten lisäksi tarjolla on ryhmä- ja nuorisoryhmälippuja.

Ennakkolipun 31. toukokuuta mennessä ostaneiden kesken arvotaan tutustumislentoja Fouga Magister CM-170 -koneella. tutustumislennon arvontaan. Niitä on määrä lentää kaksi kappaletta sekä näytöslauantaina ja sunnuntaina.

Ilmavoimat 100 -lentonäytöksen -verkkosivusto

Lue myös: