Jettime operoimaan osaa Finnairin Euroopan lennoista heinä- ja elokuussa

Jettime_JTV_4Jettime operoi heinä- ja elokuussa osan Finnairin Krakovan, Prahan ja Venetsian lennoista. Finnair ulkoistaa lentoja tilapäisesti Norran resurssivajeen seurauksena. Finnairin Euroopan lentoja lentää nykyisin myös AirBerlin.

Norran resurssivajeesta johtuen Finnair vuokraa Jettime Oy:ltä, tanskalaisen Jet Time – yhtiön tytäryhtiöltä koneen ja miehistön 7. heinäkuuta  ja 31. elokuuta 2016 väliseksi ajaksi.

Vuokrattavalla Boeing 737-700 -koneella tullaan operoimaan osa lennoista Krakovaan, Prahaan ja Venetsiaan.

Jettime Finland aloitti lennot Suomesta erityisesti Turkin ja Välimeren kohteisiin keväällä 2014. Yhtiön laivastossa on Boeing 737-700 -koneita ja ne ovat ensimmäiset suositun 737-konetyypin edustajat Suomen ilma-alusrekisterissä.

jettimeLennoilla on Suomea puhuva miehistö, joka  tulee Jettimelta. Lisäksi lennolla on yksi Finnairin tai Norran matkustamohenkilökunnan jäsen tukemassa lennon asiakaspalvelua. Ateriakonsepti on Finnairin Skybistron mukainen.

Lennoilla ei ole lennonaikaista myyntiä, mutta etukäteen tilatut ostokset toimitetaan koneisiin. Jos olet varannut etukäteen maksullisen istuinpaikan, saat vastaavan paikan myös uudella lennolla.

Lentojen aikataulu pysyy samana, eikä tämä vaadi toimenpiteitä Finnairin asiakkaiden taholta. Lennon lentävä lentoyhtiö näkyy Finnairin verkkopalvelussa lipun oston yhteydessä. Asiakkaan joiden osalta lentoa operoiva yhtiö muuttaa saavat asiasta tiedon antamiinsa yhteystietoihin.

Operoivan lentoyhtiön muutoksesta johtuen asiakkaat voivat kuitenkin siirtää matkaa samalle reitille yhden kerran ilman kuluja 1. syyskuuta ja 1. lokakuuta 2016 väliselle ajalle paikkatilanteen salliessa.

Vaihtoehdoksi tarjotaan myös uudelleenreititystä jonkun muun oneworld-yhtiön lennolla paikkatilanteen salliessa. Lisäksi varauksen voi perua ja saada lipusta takaisinmaksun.

Lue myös: