Joulu saapuu jatkuvasti kehittyvälle Helsinki-Vantaan lentoasemalle

HEL_joulupukki_4Helsinki-Vantaan lentoasema virittäytyy joulutunnelmaan perjantaina 14. marraskuuta. Matkustajille on luvassa iloisia yllätyksiä, jouluisia tarjouksia sekä sesonkituotteita koko loppuvuoden ajan. Joulu toivotetaan lentoasemalla tervetulleeksi musiikin, valojen ja jouluherkkujen siivittämänä.

Joulun avajaistunnelmasta pääsevät nauttimaan perjantai-iltapäivällä lennolleen lähtevät matkustajat.

"Iloiset jälleennäkemiset, odotettu kotiinpaluu ja lomalle lähtemisen riemu kuuluvat joulun ajan lentämiseen. Haluamme, että matkustajat voivat virittäytyä iloiseen ja rauhalliseen joulutunnelmaan jo lentoasemalla", kaupallisten palveluiden johtaja Anne Gullstén Finaviasta kertoo.

Kehitysohjelmasta ja palvelu-uudistuksesta johtuen lentoasemalla on käynnissä remontti- ja uudistustöitä myös joulun aikaan. Kaikki työt pyritään kuitenkin tekemään niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa lentoaseman asiakkaille.


Helsinki-Vantaalla liikkuu myös joulupukin oma lentokone

Lentoaseman lisäksi jouluun panostaa myös Finnair, joka teippasi kahden Airbus A321 sharklet -koneen kylkiin joulupukki-tarrat.

Finnair järjestää nyt valokuvauskilpailun, jossa kehotetaan ikuistamaan Joulupukki-aiheisia A321-koneita. Kuvat voi postata Instagramiin tai Twitteriin hashtagilla #officialairlineofsanta.

Palkintona on kahden hengen lennot Rovaniemelle. Kuvat pitää lähettää 30. marraskuuta mennessä ja voittaja kerrotaan joulukuun ensimmäisellä viikolla.


Lentoaseman joulukuu on täynnä tapahtumia ja tarjouksia

HEL_joulupukki_2Joulunalusaikaan Helsinki-Vantaalla voi törmätä Joulupukkiin ja hänen apureihinsa. Tunnelmaa lentoasemalle luovat perinteisesti myös jouluvalaistukset, jouluiset taideinstallaatiot sekä yllätysesitykset.

Lisäksi lentoaseman kahvilat, ravintolat ja myymälät tarjoavat asiakkailleen joulukuussa kosolti jouluetuja. Myös valikoima kasvaa sesonkituotteilla.

"Elämysten ja tunnelman lisäksi haluamme tarjota matkustajille apua jouluaskareiden hoitoon. Helsinki-Vantaan valikoimasta löytyvät täydelliset hankinnat niin joulupöytään, pukinkonttiin kuin omaan hemmotteluhetkeenkin", Gullstén kertoo.

Lue myös: