Norwegian avaa suoran yhteyden Oulusta Alicanteen

Norwegian_winter_noseNorwegian Air Shuttle avaa reitin Oulusta Espanjan Alicanteen. Jo aiemmin yhtiö on lentänyt Oulusta Las Palmasiin. Alicanten lennot lähtevät Suomesta tiistaiaamuisin ja paluuyhteys on maanantai-iltana.

"Norwegian on perustamassa Alicanteen uutta solmukohtaa, ja tämän ansiosta voimme investoida toimintaamme entistäkin enemmän. Haluamme rakentaa jatkuvasti uusia markkinoita ja Oulun lentokenttä on meille eräs tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Yhteydet Oulun ja Helsingin välillä ovat suosittuja, samoin lokakuussa avattu Oulu-Las Palmas -reitti", sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

"Lähtö Alicanteen on joka tiistaiaamu kello 6.25 Oulun lentokentältä. Saapuminen Alicanteen on kello 10.10 paikallista aikaa, ja lomalaiset pääsevät heti nauttimaan auringosta ja nähtävyyksistä", Larsson jatkaa. Lento Alicantesta Ouluun on maanantaisin kello 23.55 paikallista aikaa.

"Olemme iloisia Norwegianin päätöksestä aloittaa kansainväliset reittilennot Oulusta Alicanteen. Finavia on lentoasemayhtiönä viime vuosina panostanut voimakkaasti Oulun lentoaseman kehittämiseen, jotta olemme voineet vastata matkustajien odotuksiin sekä lentomatkustajien määrän kasvuun," , sanoo lentoasemaverkostosta vastaava johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

"Kustannustehokkaasti ja laadukkaasti toimiva lentoasema luo lentoyhtiöille hyvät mahdollisuudet kehittää liikennettään Oulussa. Olemme tyytyväisiä siitä, että myös taloudellisesti haastavana aikana Norwegian tuo Ouluun uusia reittejä."

Lippuja voi varata Norwegianin verkkokaupasta. Lähtöhinta yhteen suuntaan on 75 euroa ja sisältää kaikki lentokenttä- ja muut maksut.

Norwegian kehittää toimintaansa jatkuvasti sekä lisäämällä reittien määrää että uudistamalla lentokenttäpalveluitaan. Yhtiö otti ensimmäisenä lentoyhtiönä käyttöön takaportaat matkustajasiltaan tulevissa koneissaan. Näin jonotusajat sekä Oulussa että Helsinki-Vantaan kentillä ovat parhaimmillaan puolittuneet.

 

Lue myös: