Norwegian avaa uuden lentoliikenteen solmukohdan Palma de Mallorcalla

Norwegian_737_flyby_1Norwegian avaa tukikohdan Palma de Mallorcalla ja lanseeraa useita uusia Espanjan sisäisiä reittejä. Kyseessö on jo Norwegianin seitsemäs liikenteensolmuhta Espanjassa. Kaikkiaan Norwegianilla on Euroopassa 16 tukikohtaa.

Norwegianin sijoittaa Palma de Mallorcan lentoasemalla kaksi Boeing 737-800 -konetta, joiden myötä yhtiö kertoo luovansa luo yli 60 paikallista työpaikkaa lentäjille ja matkustamohenkilökunnalle välillisesti toiminnan myötä syntyvien työpaikkojen lisäksi.

"Espanjan markkinat ovat tärkeät Norwegianille muun muassa Espanjan suurkaupunkien Madridin, Barcelonan ja Malagan sekä Kanarian saarten välisten Espanjan sisäisten reittien samoin kuin Espanjan ja muiden Euroopan kohteiden välisten reittiemme vuoksi. Uusi Palman tukikohta lisää Norwegianin läsnäoloa alueella ja tukee paikallista taloutta luomalla työpaikkoja ja kasvua matkailualalla", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Suomesta Norwegian lentää Palma de Mallorcan ja Helsingin välillä neljä kertaa viikossa. Lisäksi yhtiö lentää pohjoismaisista kaupungeista Palma de Mallorcalle Tukholmasta, Göteborgista, Kööpenhaminasta, Oslosta, Stavangerista ja Bergenistä. Norwegian lanseeraa myös uusia Espanjan sisäisiä reittejä Palma de Mallorcan ja Barcelonan sekä Palma de Mallorcan ja Madridin välillä.

Norwegianin muut tukikohdat Espanjassa ovat Madridissa, Barcelonassa, Alicantessa, Malagassa, Las Palmasissa ja Teneriffalla.

Lue myös: