Norwegianille maailman ensimmäinen Android-pohjainen IFE-järjestelmä

Norwegian_IFE_1Norwegian esittelee Dreamlinerissaan maailman ensimmäisen Android-pohjaisen matkustamonviihdejärjestelmän. Matkustajat pääsevät käyttämään ennalta ladattuja ohjelmistoja matkapuhelimista tutulla käyttöjärjestelmällä. Kehitystyö on tehty yhteistyössä Panasonicin kanssa.

"Etsimme jatkuvasti uusia tekniikoita, joilla voimme tehostaa matkustajakokemustamme ja uskon, että Panasonicin ratkaisu sopii Norwegianille erinomaisesta", kommentoi Norwegianin kehitystyöstä vastaava johtaja Boris Bubresko.

Norwegian_IFE_3Norwegianin Android-pohjainen IFE-järjestelmä on 18 kuukauden kehitystyön tulos yhdessä Panasonicin kanssa. Matkustajat voivat valita elokuvia, musiikkia ja android pelejä sekä ostaa juomia ja snack-tuotteita järjestelmän kautta. IFE-järjestelmän toiminta vastaa Android-matkapuhelimista tuttua käyttöä ja se on tarjolla Norwegianin Boeing 787 Dreamliner-koneissa.

Norwegian_IFE_2"Panasonic on innolla mukana tuomassa uusia innovaatioita ja teknologioita lentokoneisiin ja tarjoamme ylpeydellä ensimmäisen Android-pohjaisen matkustamonviihdejärjestelmän", sanoo Panasonic Avionicsin johtaja Paul Margis.

"Avoin järjestelmäarkkitehtuuri tarjoaa nopeutta, helppoutta ja antaa Norwegianin matkustajile hämmästyttävän kokemuksen samalla, kun se tuo yhtiölle uusia tulovirtoja", Margis päättää.