Oulun lentoaseman joukkoliikenneyhteyksien kehittämistarpeita selvitetään

Oulu_ilmakuva_finaviaOulun kaupunki, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Pohjois-Pohjanmaan liitto yhdessä Finavian kanssa selvittävät Oulun lentoaseman bussiyhteyksien kehittämistarpeita. Lentoasemalla tehdään asiakashaastatteluita matkalle lähteville lentomatkustajille keskiviikkona 19.11. ja torstaina 20.11.

"Oulun lentoasema on isossa roolissa, kun mietitään vaikkapa pohjoisen Suomen liike-elämän ja matkailun toimintamahdollisuuksia. Sen vuoksi on tärkeää panostaa sujuvaan matkustamiseen ja lentoaseman toimivuuteen", kommentoi Finavian verkostolentoasemista vastaava johtaja Joni Sundelin lokakuussa.

Tutkimuksessa selvitetään lentomatkustajien lähtöpaikka ja kulkutapa matkalla lentoasemalle. Haastattelu kestää pari minuuttia. Tutkimuksen tuloksia hyödynnetään jatkossa bussiyhteyksien mahdollisessa kehittämisessä.

Finavai panostaa lentomatkustajien viihtyvyyteen Oulussa useassa eri paikassa ja palvelu-uudistukset näkyvät myös sekä porttialueella että yleisöpuolella sijaitsevissa kahvila- ja ravintolatiloissa.

Lue myös: