Siivet-lehden julkaisuoikeuksista huutokaupassa 3300 euroa - tarjous hylättiin

apali_siivet_0314_apali(päivittynyt 18.11.) Lokakuussa konkurssiin haetun Apali-kustantamon Siivet- ja Kaliberi-lehtien julkaisuoikeudet olivat myynnissä Huutokaupat.com -palvelussa kuukauden alusta alkaen. 16. marraskuuta sulkeutuneessa kaupassa nettihuutohinta roikkui pitkään 700 eurossa mutta nousi loppuvaiheessa 3300 euroon. Tarjous on kuitenkin hylätty. Siihen oli varattu oikeus huutokauppaehdoissa.

Siivet-lehden ohella tarjolla samaan hintaan oli myös asealan Kaliberin oikeudet sekä laatikkokaupalla molempien lehtien vanhoja numeroita. Olennaisena osana kauppaan kuuluivat lehtien tilaaja- ja ilmoittajarekisterit. Kaikkiaan huutoja kertyi 21.

apali_kirjatSamaan aikaan lähinnä ABC-liikenneasemilla toimiva Kirjapörssi-ketju myy huomattavalla, joissain tapauksissa jopa 60 prosentin alennuksella Apalin kustantamaa suomalaista ilmailu- ja militariakirjallisuutta (kuva oikealla).

Jäännöseriin erikoistunut perheyritys Kirjapörssi osti Apalin kirjavaraston tai ainakin merkittävän osan siitä. Myös Huutokaupat.com -palvelussa oli huudettavana 1500 - 1700 kappaleen erä kirjoja.

Niistä osa lienee ollut Apalin aiempien julkaisujen arkistokappaleita, mutta suurin osa uusia. Tämä erä myytiin 12. marraskuuta päättyneessä huutokaupassa 4200 euron hintaan. +TT+

Huutokaupat.com ilmoitus

Lue tarkemmin aiheesta: