Thai Airways velkajärjestelyyn - lennot jatkuvat normaalisti

Thai_A350XWBThaimaan hallitus on hyväksynyt Thai Airwaysin uudelleenjärjestelysuunnitelmat. Lentoyhtiön mukaan sen lennot ja muu toiminta jatkuu normaalisti. Thai Airways keskeytti kaikki kansainväliset lennot koronapandemian seurauksena 25. maaliskuuta 2020.

Thai Airwaysin liiketoiminnan uudelleenjärjestely toteutetaan maan konkurssilainsäädännön mukaan. Yhtiö ei ole rahaton eikä sitä ole asetettu konkurssiin. Uudelleenjärjestelytoimien avulla lentoyhtiö saavuttaa tavoitteensa nopeammin.

Toimet antavat suojaa velkojilta ja mahdollistavat matkustajalentojen sekä rahtioperaatioiden jatkumisen. Thai Airway parantaa toimien aikana tehokkuutta ja kehittää tuotettaan ja parantaa palvelunsa laatua.

Thai Airways kertoo olevansa sitoutunut tekemään kaikkensa tullakseen ulos kriisistä. Yhtiön on määrä lentää normaalisti heti, kun koronapandemian vaikutukset helpottavat.

Thaimaa on kieltänyt kansainväliset lennot 30. kesäkuuta saakka. Thai Airways arvioi tilannetta, että voiko se aloittaa liikennettä vielä heinäkuussakaan. Toistaiseksi Thai Airways lentää vain kotiutus- ja rahtilentoja.