Air France palaa Helsinkiin 20 vuoden jälkeen - Helsinki-Pariisi -lentoyhteys avautuu 6.7.2021

AF_KLM_noseEurooppaa avautuu uudelleen matkailulle ja samalla Air France tekee paluun Suomeen ja Helsinki-Vantaalle. Ranskalaisyhtiö käynnistää lennot Helsingistä Pariisiin 6. heinäkuuta  2021 alkaen. Jatkoyhteydet Pariisin kautta Air Francen ja SkyTeamin verkostoon tarjoavat kohteita kaikkialla maailmassa.

Euroopan vähitellen avautuessa uudelleen ja vahvistaakseen matkustamisen odotettua toipumista kesän kuluessa Air France lisää tarjontaansa Suomeen.

“Olemme iloisia voidessamme jälleen tarjota asiakkaillemme lentoja Suomen ja Ranskan välillä. Ensimmäinen Air Francen lento lähtee 6. heinäkuuta ja liikennöimme aluksi 4 vuoroa viikossa 19. heinäkuuta saakka. Tämän jälkeen reitti lennetään päivittäin. Uskomme, että heti matkustusrajoitusten helpottuessa suomalaiset asiakkaat lentävät mielellään kanssamme Pariisiin ja eteenpäin", sanoo Gijs van Popta, Air France KLM:n Pohjois-Euroopan johtaja.

Lennot Helsingistä Pariisiin lennetään Airbus A319 –koneilla tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin 6.-18. heinäkuuta. Reitti muuttuu päivittäiseksi 19. heinäkuuta alkaen. 

”Olemme mielissämme, että Air France, yksi Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä avaa uudelleen lentoreitin Pariisista Helsinkiin 20 vuoden tauon jälkeen. Reitti edistää lomamatkailua Suomeen ja mahdollistaa hyvät ja helpot yhteydet houkuttelevaan maahamme, kuten Lappiin, Järvi-Suomeen, Saaristomerelle ja pääkaupunki Helsinkiin. Reitin uudelleenavaus luo erinomaiset yhteydet Suomesta ympäri maailman Air Francen laajan maailmanlaajuisen reittiverkoston ansiosta ja tarjoaa mielenkiintoisia kohteita erityisesti Karibialla, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa.” sanoo Finavian myynnistä ja reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

”Näemme että kiinnostus matkustukseen lisääntyy viikko viikolta. Matkailijat ovat pääasiassa kiinnostuneita eurooppalaisista kohteista, minkä vuoksi ajankohta on oikea aloittaa lennot Helsingistä uudelleen. Tiedämme, että Pariisi ja Ranska ovat hyvin suosittuja suomalaisten asiakkaidemme keskuudessa ja maiden avautuessa matkojen hakumäärät internetissä nousevat nopeasti", jatkaa Gijs van Popta.