Emirates ja Air Canada aloittavat strategisen yhteistyön - codeshare-lennot Dubaista ja Torontosta

Emirater_Airbus_A380Emirates ja Air Canada julkistivat 12. heinäkuuta 2022 allekirjoittaneensa sopimuksen strategisesta yhteistyöstä, jonka on määrä tarjota matkustajille enemmän vaihtoehtoja molempien yhtiöiden reittiverkostoissa sekä kohentaa matkustuskokemusta.

Emirates ja Air Canada aikovat vielä kuluvan vuoden aikana aloittaa codeshare-yhteistyön, joka mahdollistaa Air Canadan asiakkaille entistä laajemmin matkat Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja jatkolennoille Dubaista. Emiratesin asiakkaat saavat puolestaan uusia matkustusmahdollisuuksia Toronton kautta Air Canada reittiverkostoon.

AirCanada_acLentoyhtiöiden asiakkaat voivat jatkossa ostaa yhden lipun ja matkustajaa sujuvasti molempien lennoilla. Myös matkalaukut kuljetetaan suoraan lopulliseen määränpäähän vaikka kuljettava yhtiö vaihtuisi matkan aikana.

Air Canada on Kanadan suurin lentoyhtiö ja Star Alliance -lentoyhtiöallianssin perustajajäsen. Kanadalaisyhtiö lentää suoria lentoja 51 kohteeseen Kanadassa, 51 kohteeseen Yhdysvalloissa ja 86 kansainväliseen kohteeseen.

Emirates ei puolestaan kuulu mihinkään lentoyhtiöallianssiin, mutta tekee laajasti yhteistyötä eri lentoyhtiöiden kanssa. Yhtiö lentää Dubaista yli 130 kohteeseen kuudella eri mantereella. Emiratesilla on maailman suurin A380 ja Boeing 777-laivasto ja se tarjoaa koneissaan laajimmat mukavuudet joista taivaalla on mahdollista nauttia.