Finavia jatkaa lentoasemapalveluidensa kehittämistä yhdessä SSP:n kanssa

Fly_inn_restaurant_1Finavia jatkaa lentoasemiensa palveluiden kehittämistä yhteistyössä SSP Finlandin kanssa. Finavia on solminut vuoteen 2024 jatkuvan sopimuksen kahvila-, ravintola- ja loungepalveluja tuottavan SSP Finland Oy:n kanssa. SSP jatkaa palveluiden tuottamista Helsinki-Vantaalla, Turun, Oulun ja Rovaniemen lentoasemilla.

"SSP on innovatiivinen yhteistyökumppani, joka on rakentanut kanssamme maailmanluokan palveluita lentoasemillamme matkustajia varten. Matkustajiemme käytössä ovat korkealuokkaiset Starbucks ja O'Learys brändit, sekä lippulaivakonseptit Café Alvar A, Restaurant and Deli Fly Inn, sekä viinibaari Wine & View", kertoo Finavian matkustajapalveluista vastaava johtaja Anne Gullstén.

"Yhteistyösuhteemme on jatkunut yli 20 vuotta. Muuttuvissa taloudellisissa tilanteissa meille on syntynyt molemminpuolinen luottamus".

 Helsinki-Vantaalla on alkamassa laaja kehittämisohjelma. Finavia panostaa myös verkostokenttiensä kehittämiseen. Osana lentoasemien palveluiden kehittämistä on sovittu, että SSP tulee investoimaan sekä Helsinki-Vantaalla että verkostolentoasemilla sijaitseviin toimipaikkoihin yhteensä 8 milj. euroa. SSP suunnittelee jatkavansa osin nykyisillä ravintola- ja kahvilakonsepteilla, mutta myös uusia konsepteja tullaan lanseeraamaan.
 
"Helsinki-Vantaa kasvaa voimakkaasti. Olemme iloisia siitä, että olemme onnistuneet rakentamaan pitkäaikaisen yhteistyösuhteen Finavian kanssa ja pääsemme jatkamaan maailmanluokan ravintola- ja kahvilakonseptien kanssa Finavian ylläpitämillä lentoasemilla tulevinakin vuosina", iloitsee SSP konsernin johtaja Kate Swann.