Finnair laajentaa code share -yhteistyötä Flyben kanssa - yhteyksiä Iso-Britannian ja Euroopan välille

Flybe_embraer_1 Finnair laajentaacode share -yhteistyötä Flyben kanssa. Finnairin AY-koodi lisätään tietyille Flyben-lennoille Isosta-Britanniasta Eurooppaan silloin, kun varauksessa on myös Finnairin lento. Finnair aloitti vuonna 2011 vastaavanlaisen code share -yhteistyön Flyben kanssa Manchesterista.

Uusi yhteistyö koskee Flyben operoimia lentoja väleillä.

Pariisi – Cardiff/Doncaster-Sheffield/Birmingham/Southampton, Düsseldorf - Birmingham, Düsseldorf - Birmingham/Southampton, Amsterdam - Birmingham/Southampton/Doncaster-Sheffield ja Berliini – Birmingham.

 Finnairilla on jo ennestään code share -yhteistyö Flyben operoimilla reiteillä Manchesterin ja kahdeksan alueellisen lentokentän välillä, jotka ovat Aberdeen, Belfast, Edinburgh, Exeter, Isle of Man, Jersey, Newquay ja Southampton.

“Kasvava yhteistyömme Flyben kanssa tuo Iso-Britannian lennoille asiakkaillemme uusia vaihtoehtoja ja entistäkin sujuvammat yhteydet Finnairin laajaan Aasian verkostoon,” sanoo Finnairin lentoyhtiökumppanuuksista vastaava johtaja Philip Lewin.

“Finnairin asiakkaat ansaitsevat Finnair Plus -pisteitä  kaikilta Flyben lennoilta, joilla on myös Finnairin AY-koodi. ”

“Yhteistyön laajeneminen entisestään tuo asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja,” sanoo Flyben johtaja Vincent Hodder.

“Tämä kasvattaa sekä Flyben että Finnairin verkoston peittoa ja vahvistaa sitoumustamme tuoda asiakkaillemme sujuvat yhteydet maailmaan paikallisilta lentokentiltä.”

Finnair ja Flybe ovat aiemmin tehneet myös syöttöliikenneyhteistyötä Flybe Finlandin kautta, joka tunnetaan nykyisin nimellä Norra.

Lue myös: