Finnair peruu jälleen Kazanin ja Samaran lentoja - nyt lokakuulta

Finnair_lineupFinnair peruu Helsingin ja Kazanin sekä Helsingin ja Samaran välisiä lentojaan lokakuussa. Asiakkaille tarjotaan vaihtoehdoiksi uudelleenreititystä tai matkustuspäivän siirtoa.

Finnair peruu Kazanin lennot aikavälillä 3.-22.10.2016 ja Samaran lennot aikavälillä 2.-24.10.2016.  Finnair kertoo peruutusten johtuvan operatiivisista syistä ilman sen tarkempia erittelyitä.

Finnairin Kazanin ja Samaran lentoja on lennetty Norran operoimilla Embraer E190-konella. Aiemmin kerrottujen tietojen perusteella kyseessä saattaa olla vaje operaattorin eli Norran lentäjäresursseissa.

Finnair avasi lennot Kazaniin ja Samaraan elokuussa 2014. Lennot kohteisiin keskeytettiin viimeksi syyskuusta 2015 huhtikuuhun 2016. Sitä ennen edellinen lentojen keskeytys oli  keväällä 2015. Tuolloin syyksi kerrottiin kaupalliset syyt ja vähäinen kysyntä.

Finnair tiedottaa asiakkaitaan sähköpostilla ja tarjoaa matkustuspäivän siirtoa kohteisiin paikkatilanteen niin salliessa. Samaisin ehdoin tarjolla on myös uudelleenreititys toisella oneworld-yhtiöllä. Vaihtoehtona on myös lipun takaisinmaksu.

Lue myös: