Finnair vaihtoi löytötavarapalvelukumppania - yhteistyö alkoi Excess Baggage Companyn kanssa

ExcessBagCompany_1Finnair on lopettanut yhteistyönsä Suomen Löytötavarapalvelun kanssa ja uusi yhteistyökumppani löytötavarapalveluissa on 12. syyskuuta 2023 lähtien ollut Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa toimiva Excess Baggage Company. Aluehallintavirasto asetti elokuussa 2023 Finnairin edellisen kumppanin kuukauden mittaiseen toimintakieltoon 12. syyskuuta alkaen.
Finnairin lentokoneista ja tiloista Helsinki-Vantaalla löydetyt tavarat toimitetaan Excess Baggage Companylle, jolla on toimipiste Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Sijainti on tärkeää palvelun sekä sujuvan prosessin takaamiseksi.

Mikäli lentomatkustajalla tai muulla asiakkaalla on jäänyt tavaroita Finnairin lentokoneisiin tai tiloihin ennen 9. syyskuuta tulee asioida edellisen kumppanin Suomen Löytötavarapalvelun Turun tai Kouvolan toimipisteiden kanssa.

SuomenLoytotavarapalveluNe eivät kuitenkaan käsittele tai voi luovuttaa Finnairin lentokoneisiin tai Helsinki-Vantaan tiloihin unohtuneita tavaroita. Suomen Löytötavarapalvelun pääkaupunkiseudun toimipisteet ja palvelunumero ovat suljettuina 12.9.-11.10.2023 välisenä aikana Aluehallintaviraston määräyksestä.

Mikäli tavarat on löydetty Finnairin lentokoneista tai Helsinki-Vantaan lentoaseman tiloista 9. syyskuuta jälkeen voi asiakas tiedustella niitä Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulan 1. kerroksessa sijaitsevasta Excess Baggage Companyn toimipisteestä.

Jos Finnairin asiakas jättää tavarat ulkomaille on tavarasta ja sen löytäjästä riippuen mahdollista, että tavara voidaan toimittaa Finnairin maapalvelujen edustajalle, joka lähettää sen Excess Baggage Companylle Helsinkiin.

Lentokenttäyhtiö Finavia on jo aiemmin tehnyt yhteistyötä Excess Baggage Companyn kanssa lentoasemalta löydetyistä tavaroista.

Lue myös: