Finnairilta lisää lentoja Eurooppaan kesälle 2018 sekä Lappiin talvikaudelle 2018-2019

Finnair_sharklet_closeup_1Finnair jatkaa liikenteensä kasvattamista ja lisää lentoja suosittuihin Euroopan kohteisiin kesälle 2018. Myös lentoja Lappiin lisätään talvikaudelle 2018/2019 yhteensä 230 lennon verran. Lentojen lisäystä vauhdittaa aasialaisten matkailijoiden kiinnostus Lappiin ja Finnairin Euroopan kohteisiin.  

Finnair lentää kesällä päivittäin uuteen kohteeseensa Lissaboniin, ja lisää lentoja Barcelonaan, jonne lennetään kesällä jopa 18 viikkovuoroa. Budapestiin Finnair lentää kolme kertaa päivässä kesäkauden aikana. Lisäksi Krakovaan tulee kaksi viikkovuoroa lisää ja Geneveen yksi viikkovuoro lisää. Finnair lentää heinä-elokuussa 2018 myös Astanaan. 

Finnair lisää lentoja myös talvelle 2018/2019 Madridin ja Reykjavikin reiteille, jotka ovat myös Finnairin aasialaisten asiakkaiden suosiossa. Madridiin Finnair lentää yhteensä 10 vuoroa viikossa ensi talvena, ja Reykjavikiin lisätään kaksi viikkovuoroa, eli Finnair lentää sinne viisi kertaa viikossa talvikaudella.  

Aasialaisten matkailijoiden vahva kiinnostus Lappia kohtaan jatkuu, ja Finnair lisää yli 230 lentoa pohjoisen kentille talvikaudelle 2018/2019. Lentoja Ivaloon, Rovaniemelle, Kittilään ja Kuusamoon lisätään erityisesti korkean kysynnän viikoille, useita lentoja lennetään isommilla koneilla, ja samalla aikatauluja on sovitettu entistä paremmin yhteen jatkolentojen kanssa. Yhteensä Finnair tarjoaa talvikaudella 482 000 paikkaa pohjoisen lennoille, eli lisäystä tähän talveen on noin 15 %.  

Finnair myös aloittaa yhteistyön Deutsche Bahnin kanssa. Lento- ja raideliikenteen yhdistävä Rail & Fly tarkoittaa sitä, että Saksaan tai Saksasta lentävät Finnairin asiakkaat voivat varata samaan varaukseen myös junamatkan. Yhteistyö kattaa yli 5 600 rautatieasemaa Saksassa.  

“Nämä uudistukset tuovat lisää yhteyksiä suomalaisille asiakkaillemme, ja palvelevat myös kasvavia matkustajavirtoja Aasiasta”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.