Norwegian aloitti lippujen myynnin Argentiinan sisäisille lennoille - luvassa yli 150 reittiavausta

NorwegianNorwegian aloitti lentolippujen myynnin Argentiinan sisäisille reiteille. Ensimmäiset reitit avataan Buenos Airesin ja suosittujen matkailukohteiden Córdoban, Mendozan, Iguazún, Barilochen, Neuquénin ja Saltan välillä. Avauslento lennetään 16. lokakuuta 2018.

"Tämä on suuri merkkipaalu. Tavoitteemme on, että kaikilla olisi mahdollisuus lentää ja nämä reitit mahdollistavat sen, että sekä argentiinalaiset, eurooppalaiset että kaikki muut voivat lentää edullisesti Argentiinan sisäisillä lennoilla. Reitit myötävaikuttavat matkailun kasvuun, uusien työpaikkojen syntyyn ja talouskasvuun Argentiinassa, jossa lentotarjonta on perinteisesti ollut rajallista. Argentiinassa on valtava potentiaali ja nämä reitit ovat vasta alkua suunnitelmillemme Etelä-Amerikassa. Toivotamme nyt sekä argentiinalaiset että kaikki muut matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla, mukavilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneillamme", sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegianin helmikuussa 2018 avaamat mannertenväliset lennot Lontoon Gatwickistä Buenos Airesiin tarjoavat nopeat vaihtoyhteydet Norwegianin operoimille lennoille Argentiinassa. Myös Suomesta lähtevillä matkustajilla on mahdollisuus lentää Buenos Airesiin yhdellä vaihdolla Lontoon Gatwickin kautta.

Norwegian Air Argentina sai tammikuussa 2018 sai lentotoimiluvan (AOC) Argentiinan viranomaisilta, jota edelsi joulukuussa 2017 saatu liikennöintilupa 153 reittiavaukseen Argentiinassa. Norwegian omistaa yhtiön kokonaan. Lennot operoidaan Norwegianin Boeing 737-800 -koneilla. 

Lue myös: