Norwegian avaa reitin Lontoosta Argentiinan Buenos Airesiin

Norwegian_Dreamliner_GatwickNorwegian avaa helmikuussa 2018 uuden suoran reitin Lontoon Gatwickistä ja Argentiinan  Buenos Airesiin. Kyseessä on Norwegianin ensimmäinen Etelä-Amerikkaan suuntautuva reitti. Argentiinaan on luvassa muitakin yhteyksiä.

"Uuden reitin lanseeraus Buenos Airesiin on uusi merkkipaalu Norwegianille ja tärkeä osa globaalia strategiaamme. Reitistä tulee ensimmäinen reittimme Etelä-Amerikkaan, ja se on alku yhtiön laajentumissuunnitelmille Argentiinassa", sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian tulee liikennöimään Lontoon Gatwickin ja Buenos Airesin välistä reittiä 14. helmikuuta 2018 alkaen. Buenos Airesin reitti lennetään yhtiön 787 Dreamliner -koneilla.

Norwegianin hallitus hyväksyi aiemmin tänä vuonna, että konsernin argentiinalainen tytäryhtiö perustaa tukikohtia, palkkaa työntekijöitä ja lanseeraa uusia reittejä Argentiinassa.

Norwegian on hakenut lentotoimilupaa (Air Operator’s Certificate), jotta se voi lentää Argentiinassa. Jos viranomaiset hyväksyvät hakemuksen, uusia reittejä lanseerataan tämän vuoden lopussa.

"Argentiinan markkinat ovat suunnattoman mielenkiintoiset ja niillä on suuret mahdollisuudet. Tämänhetkinen lentotarjonta Argentiinaan ja Etelä-Amerikkaan on suhteellisen rajallinen. Siksi odotamme innolla, että voimme tarjota argentiinalaisille lähitulevaisuudessa edullisia lentolippuja sekä kotimaan että ulkomaan reiteillä", jatkaa Bjørn Kjos.

Norwegian tarjoaa noin 60 kaukoreittiä Yhdysvaltojen ja Euroopan sekä Euroopan ja Aasian välillä.

Suomesta lähtevät matkustajat voivat lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta hyvillä vaihtoyhteyksillä Tukholman, Kööpenhaminan, Oslon ja Lontoon kautta New Yorkiin, Oakland/San Fransiscoon, Los Angelesiin, Fort Lauderdaleen, Las Vegasiin, Orlandoon, Bostoniin, Seattleen ja Denveriin Yhdysvalloissa sekä Bangkokiin Thaimaassa.

Lue myös: