Norwegian jatkaa kasvuaan Espanjassa ja lisää maan sisäisiä lentoja

Norwegian_engineYhteydet Espanjan suurkaupunkien Madridin, Barcelonan ja Malagan sekä suosittujen Kanariansaarten välillä paranevat merkittävästi, kun Norwegian aloittaa Espanjan kotimarkkinoilla. Norwegian tarjoaa lokakuun 25. päivästä alkaen seitsemän Espanjan sisäistä reittiä ja kaikkiaan 56 lentoa viikossa Gran Canarian, Teneriffan ja Fuerteventuran sekä mantereen välillä.

Syksyllä Norwegianin matkustajat voivat yhdistää helposti matkaan Espanjan mantereelle matkan Gran Canarialle, Teneriffalle tai Fuerteventuralle. Madridista on päivittäin lento Gran Canarialle ja Teneriffalle. Barcelonasta on useita lentoja viikossa Gran Canarialle, Teneriffalle ja Fuerteventuralle. Malagasta on kaksi lentoa viikossa Gran Canarialle ja Teneriffalle. Kaikkiaan mantereen ja Kanariansaarten välisiä lentoja on 56 viikossa.

"Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota matkustajille hyvät yhteydet Manner-Espanjan ja suosittujen Kanariansaarten välillä. Norwegian tarjoaa hyvän tuotteen ja kilpailukykyiset lentoliput Espanjan sisäisille lennoille. Siitä huolimatta, että kilpailu Espanjassa on kovaa, olemme valmiita kohtaamaan kilpailun hyvällä palvelulla, ilmaisella WiFilla ja uusien, nykyaikaisten lentokoneiden tarjoamalla mukavuudella", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos. 

"Norwegian tarjoaa nyt kaikkiaan 131 reittiä Espanjan ja muun Euroopan välillä; Pohjoismaihin, Englantiin ja Saksaan. Uskomme myös, että moni tulee hyödyntämään nyt tarjolla olevia uusia lentojen yhdistelymahdollisuuksia. Pohjoismaalaisille, briteille ja saksalaisille on nyt esimerkiksi mahdollista matkustaa Norwegianilla ensin muutamaksi päiväksi Madridiin tai Barcelonaan, lentää sen jälkeen meidän kanssa edelleen Kanariansaarille ja palata sieltä suoraan kotiin", jatkaa Björn Kjos.

Norwegianista tulee ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen WiFin Espanjan sisäisillä lennoilla.

Norwegian kertoi keväällä 2014 harkitsevansa kaukolentojen aloittamista Espanjan Barcelonassa. Omien lentojen lisääminen Espanjanssa vie yhtiötä todennäköisesti kohti juuri tätä tavoitetta.

Lue myös: