Norwegian uudisti lähtöselvitysautomaatteja - lisäpalvelu mahdollistaa mm. paikkavarauksen

Norwegian_MX8_franklin_1Norwegian lanseeraa uusia toimintoja lähtöselvitysautomaateilla, joita on jo useimmilla lentoasemilla. Matkustajien selvästi eniten käyttämä palvelu on paikkavaraus, mutta myös Fast Track- ja Priority Boarding -palvelut ovat suosittuja. Lähtöselvitysautomaattien parannusten lisäksi Norwegianin mobiilisovellukseen on tehty merkittäviä uudistuksia.

Maaliskuun alusta lähtien Norwegianin matkustajat ovat saaneet huomata muutoksia lähtöselvityspalveluautomaateilla. Uuden logon lisäksi lentoyhtiö on tuonut lisää valinnanmahdollisuuksia automaateille. Yksi suosituimmista lisäpalveluista on paikkavaraus. Uudistukset ovat käytössä useimmilla Norwegianin liikennöimillä lentoasemilla.

"Olemme testanneet paikkavarausmahdollisuutta lähtöselvitysautomaateilla reilun viikon ajan ja huomaamme jo nyt, että matkustajat ovat ottaneet uudistuksen avosylin vastaan. Paikkavaraus on ollut erityisen suosittu, mutta asiakkaat arvostavat myös mahdollisuutta matkatavaroiden, turvatarkastuksen Fast Track- ja Priority Boarding -palvelujen lisäämiseen", kertoi Norwegian-konsernin IT- ja liiketoimintapalvelujohtaja Knut Olav Høeg.

"Norwegianin on oltava innovatiivinen käyttökokemuksen kehittämisessä ja lisää teknisiä uudistuksia otetaan vaiheittain käyttöön, jotta asiakkailla on yhä sujuvampi lentomatka", jatkoi Høeg.

Norwegianin mobiilisovelluksessa uusi profiili ja lisää toimintoja

Norwegianin mobiilisovelluksen päivitetty versio mahdollistaa nopeamman ja käyttäjäystävällisemmän käyttökokemuksen. Uudistusten tavoitteena on ollut varmistaa sekä sisällön että ulkoasun korkea laatu.

"Olemme huomanneet, että yhä useammat käyttävät sovellusta lentomatkojen varaamisen lisäksi myös ennen matkaa ja matkan aikana. Siitä syystä meillä on ollut ilo lanseerata uusi versio, joka on aiempaakin käyttäjäystävällisempi", sanoi Høeg.

Teknisten parannusten lisäksi sovelluksessa on uusi logo, kirjasin ja värit. Ulkoasua on lisäksi yksinkertaistettu, jotta sovellus toimii nopeammin ja on ymmärrettävämpi.

Lue myös: