Ryanair jatkaa lentoja Tampere-Pirkkalasta keväällä 2020 - kohteena Budapest

Ryanair Boeing 737Halpalentoyhtiö Ryanair ilmoitti jatkavansa keväällä 2020 lentoja Tampere-Pirkkalan ja Budapestin välillä. Tieto on alueelle positiivinen ja tuo jatkoa Tampere-Pirkkalalle keskeisenä lentokenttänä.

Lennot Budapestiin alkavat kansainvälisen ilmakuljetusliitto IATAn kesäaikataulukauden käynnistyessä 29. maaliskuuta 2020.

"On upeaa, että Ryanairin lennot Tampereelta jatkuvat. Olemme yhteistyössä seutukunnan kanssa tehneet paljon töitä saadaksemme Ryanairin jatkamaan Tampereen ja Budapestin välisiä lentoja. Työstämme edelleen myös paljon kaivattuja lisäyhteyksiä heidän kanssaan. Suora, säännöllinen lentoyhteys Budapestiin on merkittävä asia sekä kaupunkilomista nauttiville että talouselämälle Pirkanmaan alueella", sanoo Finavian aluejohtaja ja Tampere-Pirkkalan lentoaseman päällikkö Mari Nurminen.

Tampereen ja Unkarin Budapestin välisiä lentoja operoidaan kaksi kertaa viikossa. Lähtöajat Tampereelta ovat keskiviikkona kello 22.05 ja sunnuntaina kello 20.25. Paluulennot Budapestista saapuvat Tampere-Pirkkalan lentoasemalle keskiviikkoisin kello 21.40 ja sunnuntaisin kello 20.00. 

Finavia jatkaa neuvotteluja Ryanairin ja muiden lentoyhtiöiden kanssa uusien reittien avaamiseksi. Tampere-Pirkkala on tärkeä lentokenttä Helsinki-Vantaan ja Turun lentoasemien ohella, ja sieltä on erinomaiset reittiliikenteen yhteydet paitsi Helsinkiin myös Tukholmaan ja Riikaan. Tampere-Pirkkalan lentoasema tarjoaa hyvin myös valinnan varaa valmismatkakohteisiin.

Ryanair lentää Suomessa myös Lappeenrantaan ja keväällä 2020 myös Helsinki-Vantaalle.

 

Päivitys: Korjattu aikataulutietoja.

Lue myös: