Transavialle jo kolmas reittikohde Suomen Lappiin - lentoja Pariisista Ivaloon, Rovaniemelle ja Kittilään

F-HTVD_070324Transavia France aloittaa joulukuussa 2024 reittilennot Pariisin Orlyn lentoasemalta Kittilään. Reittiavaus on ranskalaisyhtiölle jo kolmas, joka suuntautuu Suomen Lappiin. Transavia lentää tulevana talvikautena Suomen Lapissa myös Ivaloon ja Rovaniemelle.

Transavia France lentää Pariisin Orlysta Kittilään 14. joulukuuta 2024 − 8. maaliskuuta 2025 välisenä aikana yhden viikkovuoron. Lauantaisin operoitavaa reittiä lennetään 189-paikkaisella Boeing 737 -koneella.

"Uusi reittiavaus on erittäin iloinen uutinen: toivotamme Transavian lämpimästi tervetulleeksi Kittilän lentoasemalle! Viime talvikausi oli Lapin matkailulle ennätyksellinen, ja meillä on koko matkailualan kanssa vahva tahtotila myös jatkaa tätä huimaa kehitystä. Säännölliset reittilentoyhteydet ovat siinä erittäin tärkeitä, joten kehitämme niitä pitkäjänteisesti Suomen saavutettavuuden parantamiseksi", sanoi Finavian Kittilän lentoaseman päällikkö ja Lapin lentoasemien aluejohtaja Jonna Pietilä.

Transavia on Air France−KLM -konsernin halpalentoyhtiö. Transavia lentää Pariisista 14. joulukuuta 2024 - 29. maaliskuuta 2025 välisenä aikana lauantaisin Pariisista Ivaloon ja Rovaniemelle 4. tammikuuta 2025 - 15. maaliskuuta 2025 välisenä aikana lauantaisiin Pariisista Rovaniemelle.