Air Berlin yhdistää Pohjoismaat Espanjaan

Airberlin_landing_wAir Berlin laajentaa reittiverkostoaan ja lentää 25. helmikuuta 2013 lähtien Berliinistä Madridiin välilaskutta. Uusi yhteys tarjoaa pohjoismaisille matkustajille uudenlaisen vaihtoehdon. Päivittäisellä välilaskuttomalla lennolla Air Berlin vahvistaa asemaansa Madridin markkinoilla ja syventää yhteistyötä Iberian kanssa.

Uusi välilaskuton lento sopii hyvin Berliinin keskuslentoaseman rakenteeseen ja mahdollistaa Air Berlinillä matkustaville saumattomat jatkoyhteydet Berliinistä. Erityisesti Pohjoismaista ja Pohjoismaihin matkustavilla on käytössään uusia mielenkiintoisia yhteyksiä Espanjan pääkaupunkiin.

Tukholman ja Göteborgin metropolien lisäksi myös Kööpenhamina ja Oslo yhdistyvät 25. helmikuuta lähtien Madridin kanssa Berliinin keskuslentoaseman kautta. Air Berlinillä on jatkolentoja tällä hetkellä yhteensä 16 Euroopan kohteeseen.

"Uudella Berliinin ja Madridin välisellä yhteydellä Air Berlin saavuttaa suoran yhteyden yhteen Espanjan tärkeimmistä markkinoista vahvistamalla samalla Berliinin keskuslentoaseman asemaa.", sanoo Air Berlinin Chief Strategy and Network Planning Officer Wolfgang Prock-Schauer.

"Lyhyiden vaihtoaikojen ansiosta Berliinissä uusi reitti tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat lentää Madridista Berliinin kautta esimerkiksi Pohjoismaihin tai Itä-Eurooppaan tai päinvastoin näistä maista Espanjan pääkaupunkiin.“

Uutta reittiä lennetään 186-paikkaisella Boeing 737-800 -koneella. Berliinistä lähdetään päivittäin kello 8.50 ja Madridin Barajasin-lentokentälle saavutaan kello 12.00. Paluulento lähtee kello 13.15 Madridista ja laskeutuu kello 16.15 Berliiniin.

Air Berlin lähtee ja saapuu Madridin Barajas-lentokentälle terminaaliin 4, jota käyttävät myös muut oneworld-allianssiin kuuluvat lentoyhtiöt.

"Olemme tyytyväisiä Air Berlinin sitoumukseen ylläpitää Berliinin ja Madridin välistä tärkeää reittiä. Erityisesti Pohjoismaista, Puolasta ja Itä-Euroopasta, mutta myös Etelä-Amerikasta saapuville matkustajille tämä on tärkeä yhteys, jota tuemme markkinointitoimenpiteillämme.", toteaa Visit Berlinin toimitusjohtaja Burkhard Kieker.