Air Berlinin lennoille jatkossa myös PayPal-maksulla

d-altgAir Berlin kehittää uusia palveluita ja yksi uudistuksista on PayPal-maksu, jota voi käyttää useimmissa varauksissa yhtiön lennoille. PayPal-maksutapa on suosittu useissa verkkokaupoissa.

”Tavoitteemme on tehdä matkustamisesta mahdollisimman helppoa asiakkaillemme. PayPal toimii kuten digitaalinen lompakko, jossa aikaavievää tilitietojen syöttämistä ei enää tarvita“, sanoo Air Berlinin kaupallinen johtaja Paul Gregorowitsch.

Asiakkaan henkilötietoja säilytetään PayPalissa yhtä turvallisesti kuin tallelokerossa. Maksun suorittamiseen riittää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttäminen, joten ostoskorin maksaminen hoituu yhdellä PayPal-tiliin liitetyllä maksuvälineellä.

Yksityishenkilöillä ja yrityksillä on mahdollisuus PayPalin kautta maksaa ja vastaanottaa maksuja verkossa ja mobiililaitteilla turvallisesti, nopeasti ja helposti. Tili- ja luottokorttitietoja ei tarvitse syöttää aina uudelleen, sillä nämä tiedot on tallennettu jo turvallisesti PayPaliin. 

PayPal-maksujenvälitysjärjestelmä on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä ja sitä käyttää aktiivisesti jo 132 miljoonaa asiakasta. Palvelua voidaan käyttää 193 maassa sekä 25 eri valuutassa.

PayPal on eBay Inc.:iin kuuluva yritys, joka on yksi maailman johtavista verkkokauppayrityksistä. PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. -yrityksen pankkitoimintaa sääntelee Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) Luxemburgissa.

PayPal syntyi vuonna 2000 ja vuodesta 2002 lähtien sen omistaja on ollut internetkauppajätti eBay.