Etihad Airways esitteli uudet värit ensimmäisessä A380-koneessaan

Etihad_Rollout_A380_Etihad_Airways_new_livery_25Sep_2014_2Etihad Airways paljasti koneidensa uuden värityksen Airbusin Hampurin tehtailla, kun yhtiön ensimmäinen Airbus A380 -kone työnnettiin ulos hallista. Koneuutuus siirtyy seuraavaksi matkustamon asennukseen ja viimeisiin koelentoihin.

Etihad on kolmastoista A380-operaattori ja sen laivastoon on tulossa kaikkiaan kymmenen kaksikerroksista jättikonetta. Ensimmäinen kone toimitetaan yhtiölle vuoden 2014 loppuun mennessä.

Etihad Airwaysin uusi konemaalaus on tehty yhteistyössä brändiosaaja Landor Associatesin kanssa. Maalauskaaviota ovat inspiroineet aavikkomaisemat ja Abu Dhabin moderni arkkitehtuuri. Yhtiö kutsuu uutta maalaustaan nimellä Facets of Abu Dhabi.

"Vain muutama kuukausi sitten Etihad Airways esitteli matkustamosisustuksensa A380-koneisiinsa ja nyt esittelemme ylpeänä miltä kone näyttää ulkopuolelta", iloitsi Etihadin toimitusjohtaja James Hogan (Linkki matkustamouudistusuutiseen tämän jutun lopussa).

Uusi väritys näkyy vastaisuudessa myös A380- ja Boeing 787 -koneiden Etihad_A380_Etihad_Rollout_3sisustuksessa sekä se otetaan osaksi yhtiön brändiä.

Etihad Airwaysin nykyinen koko yli sadan koneen laivasto sekä tulevat koneet maalataan uuteen väritykseen seuraavan kolmen vuoden aikana ja Facets of Abu Dhabi -väritys nähdään ympäri maailmaa.

Yhtiö vastaanottaa seitsemän laajarunkokonetta vuoden 2015 aikana. Niistä neljä on A380-koneita ja kolme Boeing 787-9 -koneita. Näiden lisäksi laivasto kasvaa yhdellä A320- ja kuudella A321-koneella.

Ensimmäisellä A380-koneellaan Etihad aloittaa operaatiot Abu Dhabin ja Lontoon Heathrown välillä 27. joulukuuta 2014. Kaksi seuraavaa A380-konetta toimitetaan vuoden 2015 alussa kolminkertaistamaan reittitiheys. Myöhemmin vuoden 2015 aikana neljännellä ja viidennellä koneella avataan reitit Sydneyhin ja New Yorkiin.


Lue myös: