Flybe Finland International Airshow’n pääyhteistyökumppaniksi

FIA_2014_logoFinland International Airshow palaa viiden vuoden tauon jälkeen Helsinki-Malmin lentokentälle elokuussa 16.–1. elokuuta 2014. Flybe on yksi Finland International Airshow’n pääyhteistyökumppaneista sekä tapahtuman virallinen lentoyhtiösponsori.

 

Finland International Airshow’n näyttävintä antia ovat suomalaisten ja kansainvälisten tähtien lentonäytökset sekä Suomen suurin lentokoneiden maanäyttely, jossa on esillä jopa 40 erilaista konetta.

flybe_ATRFlybella on tapahtumapaikalla koko perheen aktiviteetteja täynnä oleva Flybe-lounge, ja se järjestää yleisölennätyksiä Helsingin upeissa, merellisissä maisemissa ATR-potkuriturbiinikoneellaan. Lennätys kestää noin 15–20 minuuttia. Lentoja järjestetään molempina päivinä, ja ne maksavat 30 €/henkilö. Lipunmyynti tapahtuu paikan päällä.

Ilmailu- ja viihdetapahtumassa esiintyy liuta nimekkäitä suomalaisartisteja, kuten Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki, Anna Abreu ja JVG. Lapsia tapahtumassa viihdyttävät muun muassa Tivoli Sarliola ja Duudsonit.

Vuonna 2009 Helsinki International Air Show -nimellä järjestetty ilmailutapahtuma kokosi paikalle noin 72 000 henkeä. Samaa kävijämäärää odotetaan nytkin, mikä tarkoittaisi sitä, että kyseessä olisi yksi ensi kesän ylivoimaisesti suurimmista yleisötapahtumista.

Finland International Airshow osallistuu Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeeseen ja haastaa kaikki yhteistyökumppanit ja muut tapahtumajärjestäjät hankkeeseen mukaan.

Malmin-lentoasema-ilmasta_5Lentonäytöksen johdosta vastaa kokenut ilmailualan ammattilainen Seppo Tuovinen seuranaan Jussi Virtanen. Molemmilla on kokemusta Ilmavoimien puolelta.

Järjestäjien mukaan kaikki on sujunut erinomaisesti ja Finavia on ollut suopea suunnitelmille, koska mukana on vuoden 2009 HIAS-tapahtuman organisaatio. Tapahtuman promoottorina on Loud 'n Liven Kalle Keskinen ja kummina toimii Malmin lentoaseman ystävät ry:n Sami Saikkonen.


Lippujen hinnat vuoden 2009 tasolla

Lippujen hinnat ovat samat kuin vuonna 2009. Syyksi mainitaan yleisen hinnannousun vastustaminen ja mahdollisimman monen paikalle pääsyn helpottaminen.

 Yhden päivän lippu: 24,50 € aikuinen / 13,50 € lapsi
Kahden päivän lippu 38,50 € aikuinen / 20,50 € lapsi
 
Perhelippu (2 aikuista + 2 alle 15 v. lasta):
Yhden päivän lippupaketti 57,50 €
Kahden päivän lippupaketti 87,50 €

VIP yhden päivän 87,50 €
VIP kahden päivän 137,50 €

Lue myös: