HU:n Vuoden helsinkiläinen -äänestyksessä tällä hetkellä yllätyskärki: Malmin lentoasema

DC-3_Arctic_Eagles_140816Helsingin Uutiset -lehden Vuoden helsinkiläinen -äänestys on parhaillaan käynnissä. Kymmenen valmiiksi valitun vaihtoehdon lisäksi on saanut ehdottaa omaa suosikkiaan. Tällä hetkellä ykkösenä on listan ulkopuolelta mukaan noussut Helsinki-Malmin lentoasema. Äänestys päättyy 15. tammikuuta.

Helsingin Uutisten Vuoden helsinkiläiseksi voidaan valita henkilö, yhdistys, yritys, seura, porukka tai taho, joka on tehnyt tunnetuksi Helsinkiä tai edistänyt helsinkiläisten viihtymistä ja hyvinvointia. Valinta voi osua vaikkapa rakennukseen ja paikkaan.

Toimituksen esiraadin kokoamalta 10 ehdokkaan valmiilla listalla onkin edustajia lähes kaikista mainituista kategorioista. Listan ulkopuolelta on samoin ehdotettu niin henkilöitä kuin muita helsinkiläisiä kohteita.

Aluksi äänestyksen johdossa viime maanantaina oli Hätäkalja Helsinki -ryhmä, josta voi löytää juttuseuraa nopealla varoitusajalla. Helsingin Uutisten mukaan sitten kärkeen kiri mustana hevosena Malmin lentoasema ja sen suojelemista ajava kansanliike. Ääniä oli tässä vaiheessa annettu vähän yli 900, joten tilanne voi luonnollisesti muuttua.

Keväällä 2015 Helsinki-Malmin lentoaseman Gate1-ravintolan brunssi valittiin Helsingin Uutisten, Vantaan Sanomien ja Länsiväylän äänestyksessä pääkaupunkiseudun parhaaksi (lue enemmän linkistä alla). T.T.

Vuoden helsinkiläistä voi 15. tammikuuta asti äänestää Helsingin Uutisten nettisivuilla.

Helsingin Uutisten juttu aiheesta.

Lue myös: