Norwegian kuljetti heinäkuussa ennätysmäärän matkustajia

Norwegian_planesNorwegian kuljetti noin 2,5 miljoonaa matkustajaa heinäkuussa 2014. Tämä on korkein matkustajamäärä kautta aikojen yhden kuukauden aikana. Kasvua viime vuoden heinäkuuhun verrattuna oli 17 prosenttia. Käyttöaste oli 88,2 prosenttia.

Heinäkuussa Norwegian kuljetti 2 489 974 matkustajaa, kasvua 17 prosenttia viime vuoden heinäkuuhun verrattuna. Myytyjen henkilökilometrien määrä (RPK) kasvoi 38 prosenttia samalla, kun tarjottujen henkilökilometrien määrä (ASK) kasvoi 34 prosenttia heinäkuussa. Käyttöaste oli 88,2 prosenttia heinäkuussa, kasvua 2,3 prosenttiyksikköä.

Norwegian_crew_1"Olemme erittäin tyytyväisiä, että matkustajamäärän kasvu jatkuu. Samaan aikaan, kun kapasiteettimme kasvaa merkittävästi, onnistumme täyttämään lähes yhdeksän paikkaa kymmenestä. Erityisesti, kun huomioi poikkeuksellisen lämpimän kesäsään Pohjoismaissa, matkustajaluvut ovat tukevalla pohjalla", sanoo yhtiön toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Olemme myös iloisia siitä, että yhä useampi matkustaja Pohjoismaiden ulkopuolella valitsee lentoyhtiökseen Norwegianin."

Heinäkuussa Norwegian vastaanotti yhden uuden Boeing 737-800 -koneen. Vuoden 2014 aikana Norwegian vastaanottaa yhteensä 14 Boeing 737-800 -konetta ja neljä 787 Dreamlineria. Norwegianin lentolaivasto on yksi Euroopan nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä.

Norwegian lensi heinäkuussa 99,4 prosenttia suunnitelluista lennoistaan, joista 81,1 prosenttia lähti aikataulussa.