Norwegian lennätti helmikuussa lähes 1,9 miljoonaa matkustajaa

787_norwegian_netNorwegianin kasvanut tuotanto ja korkea täyttöaste toivovat merkittävän 244 000 matkustajalisäyksen vuodentakaiseen verrattuna. Helmikuussa lähes 1,9 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla. Kasvua edellisvuoteen verrattuna oli 15 prosenttia.

Helmikuussa 1 871 396 matkustajaa lensi Norwegianilla käyttöasteen ollessa 85,6 prosenttia Siinä parannusta oli edellisvuoteen verrattuna 0,8 prosenttiyksikköä. Myytyjen henkilökilometrien määrä (RPK) kasvoi 20 prosenttia ja tarjottujen henkilökilometrien määrä (ASK) kasvoi 19 prosenttia.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhä useampi valitsee Norwegianin ja että houkuttelemme sekä liikematkustajia että vapaa-ajan matkustajia. Kasvuun vaikuttaa suurelta osin se, että kasvamme kansainvälisesti ja erityisesti mannertenvälisillä reiteillä. Sen lisäksi Espanjan sisäiset lennot kehittyvät hyvin samoin kuin reitit Karibian ranskalaisten saarten ja Yhdysvaltojen itärannikon välillä. Pohjoismaissa kysyntä on vakaan hyvää", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Helmikuussa Norwegian lanseerasi uusia reittejä Pariisin (CDG) ja amerikkalaisten kaupunkien New Yorkin, Fort Lauderdalen ja Los Angelesin välillä. Nämä ovat yhtiön ensimmäiset reitit Ranskan ja Yhdysvaltojen välillä ja ne on jo nyt otettu vastaan hyvin.