SecD-Day -tapahtuma kasvaa ja tavoittelee merkittävää asemaa koko Pohjois-Euroopassa

PIA_SecDDay_2025_1Puolustus-, turvallisuus-, avaruus- ja ilmailuteollisuuden ajankohtaisia aiheita, tuotteita ja palveluita esittelevä SecD-Day Conference & Exhibition -tapahtuman myynti on käynnistynyt Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n mukaan vauhdikkaasti. Tammikuussa 2025 järjestettävän tapahtuman odotetaan kasvavan merkittävästi edelliseen SecD-Dayhin nähden.

Helsingin Messukeskuksessa 29.-30. tammikuuta 2025 järjestettävä SecD-Day Conference & Exhibition -tapahtuman osastopaikkojen myynti on käynnissä, jonka lisäksi PIA ry on aloittanut ajankohtaisen, osallistujia palvelevan ohjelman kokoamisen. SecD-Day -tapahtuma edistää Suomen kokonaisvaltaista turvallisuutta ja tavoittelee asemaa merkittävänä tapahtumana jopa koko Pohjois-Euroopan alueella.

 PIA_Karanko_1“Osastopaikkojen varaus tapahtumaan on käynnistynyt erittäin vauhdikkaasti. Jo tässä vaiheessa mukana on kymmeniä yrityksiä ja näyttely liki kolme kertaa laajempi kuin edellinen, keväällä 2023 järjestetty ensimmäinen SecD-Day", kertoi PIA ry:n pääsihteeri Tuija Karanko.

Näyttelyalue levittäytyy ohjelma-areenan ympärille, joten näyttelyssä esittäytyviin yrityksiin, viranomaistahoihin ja startupeihin ehtii tutustua konferenssipäivän aikana tehokkaasti. Näytteilleasettajayrityksillä on lisäksi mahdollisuus kutsua tapahtumaan vieraikseen omia asiakkaitaan sekä potentiaalisia uusia kumppaneita.

Kaksipäiväinen kutsutapahtuma lisää suoraa vuorovaikutusta alan yritysten ja viranomaistahojen välillä ja on ammatillisesti hyödyllinen käyntikohde kaikille, joiden työtehtävät liittyvät puolustusmateriaalialaan. Tapahtuman konferenssiohjelmasta vastaa PIA ry. Avajaisten ohella tietoa tarjotaan muun muassa keynote-esityksin, paneeleissa ja yrityspuheenvuoroissa.

Vuoden 2025 SecD-Day -tapahtuman osastopaikkojen myynnistä, markkinoinnista ja käytännön järjestelyistä vastaa Helsingin Messukeskus. Tapahtuman tekniikkakumppani on Messua Oy.

PIA ry on Suomessa toimivan puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja turvallisuusteollisuuden etujärjestö ja Teknologiateollisuus ry:n toimialayhdistys. Vuonna 1994 perustetulla yhdistyksellä on 160 jäsenyritystä. Niiden osaaminen on kiinteä osa sekä Suomen kokonaisturvallisuutta sekä sotilaallista huoltovarmuutta. PIA ry:n mukaan jäsenyritykset tuottavat korkeatasoisia suorituskykyjä kustannustehokkaasti toimien verkostoituneesti kotimaassa ja kansainvälisesti.

SecD-Day -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran helmikuussa 2023, jolloin tapahtumapaikkana toimi tapahtumakeskus Koskenranta. MH

 Lue myös: