Suomen Ilmailumuseolla aloittaa jälleen uusi ravintolayrittäjä

SIM_mandeli_1Suomen Ilmailumuseon ravintolayrittäjä vaihtui 4. heinäkuuta. Jatkossa Mandeli Oy vastaa vastaa museon kaikesta kahvila- ja ravintolatoiminnasta sekä kokoustarjoiluista. Samalla toimijalla on ennestään Mandeli-niminen ravintola Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Suomen Ilmailumuseon kahvila-ravintola on pääsääntöisesti avoinna museon aukioloaikoina sekä erikseen tilauksesta. Ravintolassa tarjoillaan myös lounasta arkisin 1. elokuuta 2016 lähtien.

Mandeli Catering mainostaa ilmailumuseon osalta erityisesti syntymäpäiviä ja muita juhlia, jotka voidaan järjestää vanhojen lentokoneiden äärellä. Ilmailumuseolla on tarjolla myös erilaisia lentosimulaattoreita, jotka mahdollistavat myös uusia elämyksiä.

SIM_mandeli_2Mandeli Oy on erityisesti cateringpalveluihin erikoistunut yritys, jonka valikoimiin kuuluvat cateringin lisäksi monipuolisesti myös muut ravintola- ja kahvilapalvelut ja tuotteet.

Edellinen ravintoloitsija eli mm. Helsinki Malmin lentoasemalla palveleva Gate 1 Oy toimi museolla noin puolentoista vuoden ajan tammikuusta 2015 lähtien.

Lue myös: