Suomen Ilmailumuseon uusi yleisöopastus tutustuttaa laajemmin ilmailun historiaan

ilmailumuseo_nayttelySuomen Ilmailumuseo avaa kevätkaudelle lauantaisin tarjottavan uuden yleisöopastuksen. Ohjatun kierroksen aikana museokävijät pääset tutustumaan laajemmin ilmailun historiaan sekä kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita ilmailusta ja eri konetyypeistä.

Tunnin mittainen yleisöopastus on tarjolla joka lauantai 23. tammikuuta – 28. toukokuuta välisenä aikana. Kierroksen kesto on yksi tunti ja se alkaa kello 13.00. Yleisöopastus kuuluu museon sisäänpääsylipun hintaan

Suomen Ilmailumuseo sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella ja Aviapoliksen aseman välittämässä läheisyydessä. Se valtakunnallinen erikoismuseo, jonka kokoelmiin kuuluu sekä siviili- että sotilasilmailun esineistöä. Museon kokoelmissa on noin 80 lentokonetta sekä runsaasti muita ilmailuun liittyviä esineitä, kuten moottoreita, potkureita, mittareita, viestintävälineitä ja pienoismalleja.

Matka_16_ilmailumuseotParhaillaan ilmailumuseot ovat esillä myös Matka 2016 -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Suomen Ilmailumuseoyhdistyksen ja kuuden ilmailumuseon yhteisellä osastolla on esillä Hawk-suihkuharjoitushävittäjän ohjaamo.

Lue myös: