Suomen ja Israelin välisen lentoliikenteen liikennöintilupa tuli haettavaksi

trafi_logoSuomen ja Israelin välisillä reiteillä on käyttämättä olevia liikenneoikeuksia. Liikenteen turvallisuusvirasto ilmoittaa maiden väliseen lentoliikenteeseen oikeuttavan liikennöintiluvan haettavaksi.

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin mukaan rajoitetun käytön reitillä on vapaata kapasiteettia, johon yhteisön lentoliikenteen harjoittaja on esittänyt kiinnostuksensa. Tämän vuoksi Trafi ilmoittaa Suomen ja Israelin väliseen lentoliikenteeseen oikeuttavan liikennöintiluvan haettavaksi.

Ilmoitus lähetetään kaikille yhteisön lentoliikenteenharjoittajille, jotka harjoittavat lentoliikennettä Suomessa, Suomesta ja/tai Suomeen tai jotka ovat pyytäneet lentoliikennehallintoa tiedottamaan vapautuvista liikenneoikeuksista.

Liikennöintilupahakemus on toimitettava Liikenteen turvallisuusvirastoon 31. marraskuuta 2014 kello 16.15 mennessä.

Lupa myönnetään hakijalle, joka osoittautuu parhaaksi, tai niille hakijoille,jotka osoittautuvat parhaiksi, ottaen kokonaistarkastelussa huomioon matkustaja- ja rahtiliikenteen tarpeet, kilpailun edistämisen sekä yhteisön lentoliikenteen tasapainoisen kehityksen. Liikennöintilupa on voimassa toistaiseksi tai lentoliikennehallinnon erikseen asettaman määräajan.

Ilmailulaitos Normisarja 2/2004

Lue myös: