Taste of Finnair -lentokoneruoat katoavat ruokakaupoista 25. helmikuuta - valmistus päättyy

TOF_CA_closeLokakuussa 2020 lanseerattujen Taste of Finnair -aterioiden matka on tullut päätökseen, kun Finnair Kitchen lopettaa niiden valmistuksen. Finnair toi koronapandemian aikana brändinsä K-ryhmän kauppoihin yhtiön business-luokan aterioita mukailevilla laadukkailla ruoka-annoksilla.
 
TOF_CMtiski_2Finnair lopettaa Taste of Finnair aterioiden valmistamisen, mutta niitä on edelleen saatavilla rajoitetusti 25. helmikuuta saakka tai siihen asti kun aterioita riittää.

Aterioita myyvät edelleen K-Citymarket Jumbo Vantaalla, Helsingissä K-Supermarket Hertta ja Lauttasaari sekä Espoossa K-Supermarket Mankkaa.

Vaihtuva Taste of Finnair -menu sisältää alkuruoan ja kaksi pääruokaa. Lisäksi valikoimaa on täydentänyt Finnairin kohteista inspiraationsa saanut premium-tason ateria. Annokset juomasuosituksineen ovat vaihdelleet neljän ja kuuden viikon välein.

Aterioita oli tarjolla pääkaupunkiseudun lisäksi K-ryhmän kaupoissa myös Porvoossa, Turussa, Tampereella ja Hämeenlinnassa. Aterioiden lisäksi Finnair toi myös lennoillaan tarjoiltavan Finnair-brändätyn mustikkamehun K-ryhmän kauppoihin.

Finnair_Kitchen_signTaste of Finnair -liiketoiminta-avaus ja työllisti Finnair Kitchenin kokkeja Vantaalla ja ylläpiti yhtiön brändiä ja ajatuksia lentomatkustuksesta yllä. Jatkossa Finnair Kitchenin tuotantoa voi kokea Finnairin lennoilla.
 
Finnair uudista lennonaikaista tarjoiluaan elokuussa 2021. Uudistetusta Nordic Kitchen -valikoimasta voit lukea aiemmasta uutisestamme: Uudistettu Nordic Kitchen palaa Finnairin lennoille - ydintuotteen ympärille voi tilata välipaloja ja juomia.
 
IMG_20201013_182941Finnairin ja K-ryhmän Taste of Finnair -yhteistyö sai merkittävää näkyvyyttä ympäri maailmaa.
 
Myös Lentoposti.fi koemaistoi Taste of Finnair -valmisateriat heti avauspäivänä ja tutustui niihin Suomen Ilmailumuseon Convair Metropolitan -matkustajakoneessa.

 
Lue myös: