Uusi toimija lennättää yleisöä Helsingin ylle

GoodFlight_1Helsinki-Malmin lentoaseman uusi yrittäjä GoodFlight Aviation Oy vie halukkaat lennolle Helsingin yläpuolelle. Viidentoista minuutin mittaisen lennon aikana ehtii nähdä mm. Kulosaaren, Korkeasaaren, Katajanokan, Kaivopuiston, Lauttasaaren ja Suomenlinnan.

GoodFlight lentää pääasiassa arki-iltaisin sekä viikonloppupäivisin 15 minuutin Helsinki-yleisölentoja nelipaikkaisella Cessna 182Q -lentokoneella. Mikkelin laskuvarjokerho ry:ltä vuoden loppuun saakka vuokrattuun koneeseen (OH-SUN) mahtuu lentäjän lisäksi siis kolme matkustajaa.

GoodFlight_logo"Liput lennoille voidaan ostaa sähköisen varauskalenterin kautta ja lennot toteutetaan normaalien ehtojen mukaisesti aina, kun lennolle on ilmoittautunut vähintään yksi asiakas", kertoo yrittäjä ja lentäjä Jaakko Laukkanen tiedotteessaan.

Yhden henkilön lippu maksaa GoodFlightin nettisivujen mukaan 99 euroa, kaksi 198 ja kolme 249. Äkkilähtölippuja myydään toisinaan saman päivän tai lähipäivien 15 min Helsinki-yleisölennoille hintaan 69 euroa. Kun äkkilähtöjä on tarjolla, yhtiö ilmoittaa niistä Facebook-sivuillaan.

Helsinki-lentojen lisäksi yritys räätälöi lennätyksiä myös asiakkaiden toiveiden ja aikataulujen mukaisesti.

Lentojen operaattorina toimii ALMT Oy (Airline Management Technologies ALMT Oy), jolla on ilmailuviranomaisen myöntämä EU-OPS:n mukainen lentotoimintalupa.

Helmikuussa 2014 kaupparekisteriin liittynyt GoodFlight Aviation Oy toimii lentojen järjestäjänä ja markkinointiyhtiönä. Yhtiön toimiala on tilauslentoliikenne ja kaikki muu lentotoiminta.

GoodFlight Aviation Oy:n yleisölennätykset

Airline Management Technologies ALMT Oy