Ensimmäinen Dreamliner eurooppalaisyhtiölle - Boeing toimitti koneen LOT:lle

LOT787_boeingBoeing on toimittanut ensimmäisen Dreamlinerin puolalaiselle LOT:lle, joka on ensimmäinen eurooppalaisoperaattori uudella konetyypillä. LOT on tilannut kaikkiaan kahdeksan Dreamlineria.

LOT:n ensimmäinen Boeing 787 Dreamliner laskeutuu Varsovaan torstaina 15. marraskuuta. LOT:n toimitusjohtaja vastaanottaa uuden kaukokoliikennekoneen suurin odotuksin.

"Olen vakuuttunut, että Dreamlinerin saapuminen yhden maailman vanhimman lentoyhtiön laivastoon on ratkaiseva hetki. Nyt alkaa uusi ajanjakso eurooppalaisessa ilmailussa," iloitsee LOT:n toimitusjohtaja Marcin Pirog.

LOT:n uuden laajarunkokoneen matkustamossa on 18 Elite Club -istuinta, 21 Premium Club -istuinta sekä 213 turistiluokan paikkaa. Asiakkaille luvataan uudenlaista matkustusmukavuutta ja hienoja näkymiä uusista isoista ikkunoista.

LOT operoi Dreamlinerillaan joulukuun aikana Euroopassa ja siirtää sen kaukoliikenneasiakkaidensa iloksi tammikuussa 2013. Ensimmäinen kaukoliikennereitti on lento Varsovasta Chigacoon 16. tammikuuta 2013. Myöhemmin konetyypillä operoidaan myös New Yorkiin (3. helmikuuta), Torontoon (1. helmikuuta) ja Pekingiin (3. maaliskuuta).