EU julkaisi älypuhelinsovelluksen lentomatkustajan oikeuksista

EU_pax_rights_logoLiikkuvuus EU-alueella on ollut kovassa kasvussa viimeisten vuosikymmenien aikana, kun matkustamisesta on tullut miljoonille kansalaisille todellisuutta. Ongelmiltakaan ei ole vältytty.

Vastatakseen kasvavan matkustamisen vaatimuksiin on EU nyt julkaissut älypuhelinohjelman lentomatkustajien oikeuksista. Uusi älypuhelinsovellus tarjoaa matkustajalle mahdollisuuden tarkistaa oikeutensa heti ongelmien ilmettyä.

EU:n uusi Your Passenger Rights-sovellus on tehty auttamaan mm. matkustajia, jotka on jätetty lentokentälle oman onnensa nojaan tai joiden matkatavarat ovat kadonneet. Sovellus pitää sisällään tiedot matkustajan oikeuksista EU-alueella.

Your Passenger Rights-sovellus toimii kysymys-vastaus periaatteella jolloin käyttäjä tunnistaa ongelmakohdan helposti ja saa tietää oikeutensa.

Ohjelmisto on tarjolla Android-, Apple iOS-, Blackberry-, ja Windows Phone-laitteille. Oikeuksista kerrotaan 22 eri kielellä.

Sovellus pitää sisällään tiedot lento- ja junamatkojen oikeuksista ja vuoden 2013 aikana se laajenee kattamaan myös linja-auto- ja vesiliikenteen oikeudet.

Lataa matkustajan oikeudet