Finnair ja Aku Ankka yhteistyössä 90-vuotispäivillä

Finnair-Aku-AnkkaFinnair juhlistaa eri tavoin vuoden 2013 aikana 90-vuotista lentoaan maailman taivaalla. Yhtenä juhlavuoden erikoistapahtumana Finnair ja Sanoma Magazines tekevät Finnairin lennoille Aku Ankka -lehden erikoisnumeron.

Aku Ankan Sinivalkoisin siivin 90 vuotta -juhlalehteä jaetaan vain 1.11.2013 lähtevillä yhtiön kaukolennoilla. Erikoisnumeroa on tarjolla sekä Helsingistä, että kaukokohteista lähtevillä lennoilla Finnairin syntymäpäivänä. Kansallinen lentoyhtiö Finnair perustettiin Aero Oy:n nimellä 1.11.1923.

Erikoisnumero on sisällöltään perinteistä Aku Ankkaa. Kansien välissä on luvassa useampi ilmailuun ja matkailuun liittyvä tarina. Lehdestä tehdään suomen- ja englanninkieliset versiot. Painosmäärää ei julkaista ja lehteä on tarjolla vain yhden päivän ajan. Finnairin Juhla-Aku on siis erikoista ja harvinaista luettavaa.

Sanoma Magazinesin Aku Ankka viikkolehdellä on 993 000 yli 12-vuotiasta lukijaa  ja levikki on 302 943 lehteä. Yhtiön mediatietojen mukaan Aku Ankan lukijakunta on kaikenikäistä sukupuolesta riippumatta. Helsingin Sanomat ja Aku Ankka ovat Suomen suurilevikkisimmät lehdet.

Finnairin facebook-sivusto