Finnair ja JAL lisäävät Fukuokan reitin codeshare-yhteistyön piiriin

JALFIN_tailsFinnair ja Japan Airlines (JAL) ovat sopineet Finnairin uuden Fukuokan reitin osalta codeshare-yhteistyöstä. Finnair aloittaa Helsinki-Fukuoka -reitillä 7. toukokuuta 2016. Fukuokasta tulee neljäs gateway Japanin ja Euroopan välille.

Uuden Fukuokan reitin myötä kumppanuusyhtiöt Finnair ja JAL tarjoavat matkailijoille entistä enemmän vaihtoehtoja  valita lento läntisestä Japanista Eurooppaan loma- tai liikematkoille.

Fukuoka on jo Finnairin neljäs Japanin kohde nykyisten Osakan, Tokion ja Nagoyan rinnalle. Reitti kuuluu samalla myös Finnairin, JAL:n ja British Airwaysin keväällä 2014 aloittamaan Siberian Joint Business -yhteishankkeen piiriin.

Yhteishanke avasi kaikkien kolmen lentoyhtiön verkostot Japanin ja Euroopan välillä, ja sen avulla lentoyhtiöt työskentelevät toiminnan laajentamiseksi kasvavalla ja tärkeällä markkina-alueella.

Fukuokan reitti avataan 7. toukokuuta ja se näkyy 19. huhtikuuta alkaen codeshare-lentona varausjärjestelmissä. Finnair lentää reittiä kolmesti viikossa.

Helsinki-Fukuoka reittiä lennetään tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Lento  AY075/JL6806 lähtee Helsinki-Vantaalta kello 16.30 ja saapuu Fukuokaan seuraavana aamulla kello 08.00.

Fukuokasta Helsinkiin lennetään keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Lento AY076/JL6807 lähtee Fukuokasta kello 09.30 ja saapuu Helsinkiin saman päivän aikana kello 13.55.