Finnair mahdollistaa Apple Pay -mobiilimaksun lippu- ja lisäpalveluostoissa

A321ER_10Finnair ottaa käyttöön Apple Pay -maksupalvelun lippu- ja lisäpalveluostoihin. Se tekee Finnairin mukaan mobiilimaksamisesta nopean, helpon, turvallisen ja yksityisen maksutavan. Asiakkaat voivat käyttää Apple Pay:ta Finnair mobiilisovelluksen ja Finnairin internetsivujen kautta mobiililaitteellaan.

”Apple Pay on maailmalla suosittu maksutapa, ja meille luonnollinen lisä maksuvaihtoehtoihin, joita tarjoamme kasvavalle määrälle asiakkaitamme, jotka käyttävät palveluitamme iOS mobiililaitteilla.  Mobiilimaksaminen lisää koko ajan suosiotaan ja se istuu hyvin osaksi digipalveluitamme,” sanoo Finnairin Chief Digital Officer Katri Harra-Salonen.

Finnairin käyttöönottama Apple Pay on saatavilla iOS-mobiililaitteita käyttäville asiakkaille kaikilla niillä markkinoilla, missä Apple on ottanut kyseisen maksutavan käyttöön. Käytettäessä luotto- tai pankkikorttia Apple Payn kanssa, korttinumeroa ei tallenneta laitteeseen tai Applen servereille. Sen sijaan, laitteen Secure Element -siruun lisätään oma yksilöllinen tilinumero, joka salataan. Jokainen maksutapahtuma varmennetaan kertakäyttöisellä dynaamisella turvakoodilla.